Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zoo udělá kalendář z nejlepších fotek od návštěvníků

Kvalita a originalita. Tyto faktory rozhodnou o vítězi fotosoutěže Objektivem návštěvníka, kterou v úterý spustila brněnská zoo. Lidé v ní mají za úkol vyfotit zvířata chovaná v zahradě. Porota pak vybere dvanáct nejzajímavějších snímků, ze kterých zoo sestaví kalendář pro rok 2015.

Záběry zhodnotí brněnský fotograf Miroslav Budík, brněnský cestovatel Jiří Kolbaba a moderátor Jan Musil, který se v Brně narodil. „Vítězné snímky získají hodnotné ceny od zahrady a jejích partnerů,“ řekla mluvčí brněnské zoo Monika Brindzákové. Ve hře tak je například víkendový wellness pobyt.

Lidé mohou jednu až tři fotografie nahrávat na web zoo až do pětadvacátého března. „Soutěž jsme spustili zároveň s novými stránkami, které přinášejí návštěvníkům lepší orientaci v činnosti zahrady, dokonalejší virtuální prohlídku nebo on-line přihlášení na vzdělávací akce,“ dodala Brindzáková.

Autoři

Štítky kalendář, zoo, soutěž, objektivem, návštěvníka, Brno, zahrada, Zoologická zahrada Brno, Honza Musil, Jiří Kolbaba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zoo udělá kalendář z nejlepších fotek od návštěvníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.