Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Zmatená žena mluvila s prezidentem, muž zase viděl ďábla

Jen v noční košili přišla ve středu večer na služebnu městské policie v Nováčkově ulici v Husovicích osmdesátiletá žena. Strážníky se snažila přesvědčit, že ji pronásleduje tajná služba a před chvílí mluvila s prezidentem. Také tvrdila, že nechala doma otevřené dveře a zapnutý plynový sporák, protože měla v bytě zloděje.

Nejbližší autohlídka kvůli možnému nebezpečí tuto informaci okamžitě prověřila. „Strážníci našli dveře opravdu otevřené, ale plyn byl vypnutý. V místnostech neobjevili ani údajného zloděje,“ informoval mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. Hlídka proto dezorientovanou důchodkyni předala lékaři, který ji nechal převézt do nemocnice.

Halucinace měl ve středu také devětatřicetiletý muž, ke kterému přivolal strážníky řidič autobusu linky šedesát. „Dotyčný se měl při cestě Jihlavskou ulicí chovat agresivně a odmítal z vozu vystoupit,“ popsal Ghanem. Hlídka ho proto uklidnila a Brňan se jim svěřil, že trpí schizofrenií a právě jede do nemocnice.

Zároveň sdělil, že vidí démony a ďábla. „Strážníci ho proto doprovodili do nemocničního krizového centra, kde je lékařka požádala, aby muži udělali test na požití alkoholu,“ podotkl mluvčí. Protože Brňan nadýchal téměř dvě promile alkoholu, doporučila doktorka jeho převoz na záchytku.

Autoři

Štítky ďábel, blázen, prezident, strážníci, Jihlavská, Husovice, Nováčkova, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmatená žena mluvila s prezidentem, muž zase viděl ďábla  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.