Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Závod kočárků v ZOO Brno

Mniší horu jako ideální místo pro zdravý pohyb představí v sobotu 11. dubna akce Den pohybu. Program nabídne možnost vyzkoušet si chůzi s nordic wallkingovými holemi a pro maminky s kočárky je připravena ukázková hodina strolleringu a minizávod kočárků.

Celá akce je připravena ve spolupráci se studenty MENDELU Brno a dalšími partnery a je zaměřena na v současnosti velmi atraktivní pohybové aktivity,  jakými jsou nordic wallking a strollering. V dopoledních hodinách si mohou návštěvníci zapůjčit nordic wallkingové hole od společnosti Chodec.cz a jejich lektoři je provedou nově vyznačenými, různě obtížnými trasami.

Trasy jsou celkem čtyři a nesou zvířecí jména. Z letáčku se lidé dozví délku tras a  kolik kalorií přibližně spálí po jejich absolvování. Chceme touto akcí představit brněnskou zoologickou zahradu jako prostor pro zdravý pohyb.“, řekly Karolína Mičunková a Marta Náplavová, studentky MENDELU Brno a spoluautorky tras. Účastníci této aktivity mají možnost získat ceny od partnerů Zoo Brno.

Odpoledne bude zaměřeno na maminky, které využívají Mniší horu k procházkách s kočárky. Od 13:00 bude na Dětské zoo probíhat registrace na ukázkovou hodinu strolleringu s lektorkou Strollering.cz a také na historicky první závod kočárků v areálu zoo o zajímavé ceny. Pohybové aktivity budou doplněny nabídkou diagnostiky složení těla přístojem INBody 230 za zvýhodněnou cenu, ochutnávkou přírodních produktů z Bioobchodu.cz a pro děti malováním na obličej s Oriflame.

V 16:00 popřejí účastnice závodu kočárků všechno nejlepší k narozeninám samci velblouda dvouhrbého 

Tisková zpráva

Štítky kočárek, Zoologická zahrada Brno, Mendelova univerzita v Brně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Závod kočárků v ZOO Brno  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.