Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Vyždímejte z operátora maximum!

V dnešní době neomezených tarifů a internetu v mobilu je dobré vědět, jakými všemi způsoby lze šetřit svou peněženku. Konkurence mezi operátory je obrovská, akční nabídky se na zákazníky jen hrnou. Zaměřili jsme se na jednoho z předních českých operátorů a přinášíme vám tipy na výhodné nabídky.

Pokud byste rádi zkombinovali neomezené volání a internet v mobilu, O2 nabízí tarif FREE CZ za 749 Kč měsíčně. Nemusíte již předčasně ukončovat své hovory, nebo úzkostlivě počítat volné minuty. V rámci tarifu FREE CZ můžete volat a psát SMS neomezeně jak do sítě O2, tak i mimo ni, a zároveň získáte 1,5 GB dat. Advertisement

V případě, že nevyužijete internet v mobilu, ale nechcete se omezovat ve volání, výhodná pro vás koupě předplacené karty Na!Dlouho, se kterou můžete volat do všech sítí po první minutě zdarma. Nicméně i s předplacenou kartou si můžete za výhodnou cenu užívat výhod mobilního internetu.

Výrazně lze ušetřit i v domácnosti. O2 nabízí ve výhodném balíčku pevnou linku, internet a televizi. Ročně ušetříte až 5220 Kč, a pokud nabídku propojíte s mobilními službami, měsíčně uspoříte ještě dalších sto korun.

Zajímavé slevy získáte také v rámci programu O2 Extra výhody, ať už se jedná o levnější skipasy ve skiareálech po celé republice, nebo o slevu na vstupenku do kina či aquaparku. Zajímavostí je, že za rok 2013 ušetřili zákazníci operátora O2 přes 135 milionů korun!

Poslední zmínka o výhodných akcích se týká programu O2 Active, v rámci něhož můžete zakoupit audioknihy, e-knihy, hry, uvítací melodie, ale také své oblíbené magazíny, které v elektronické podobě šetří nejen vaši kapsu, ale také přírodu.

PR text

Štítky operátor, Internet, O2 Czech Republic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyždímejte z operátora maximum!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.