Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Volejbalistky KP Brno pomýšlejí v Poháru CEV na postup

Postoupit z úvodního kola Poháru CEV volejbalistek touží oba čeští zástupci KP Brno a UP Olomouc, kteří dnes shodně vstoupí do druhé nejvyšší evropské soutěže v domácím prostředí. Brňanky hostí Askö Linec, který vede český trenér Jiří Šiller, Hanačky narazí na belgický Zoersel.

"Chceme v každém případě uspět a postoupit. Ve druhém kole čekají na úspěšnější tým polské Sopoty," uvedl trenér Olomouce Jiří Teplý. Vyřazený celek bude pokračovat v nižším Vyzývacím poháru.

Brněnské volejbalistky si pochvalují příznivější los. "Loni jsme narazili na silný Lokomotiv Baku, o rok dříve na kvalitní polský tým Bielsko-Biala. Linec disponuje také kvalitním kádrem, ale po dlouhé době máme naději na postup do druhého kola," řekl předseda klubu Richard Wiesner.

Utkání Olomouc - Zoersel se hraje od 17:00, zápas KP Brno - Linec začne o hodinu později. Odvety jsou na programu za dva týdny.

Zdroj: ČTK
Foto: VKKP BRNO

Štítky Sport, volejbal, ženy, Pohár, Brno, Olomouc, VK Královo Pole, volejbalista, Linec, Jiří Teplý, Richard Wiesner, Baku, Volejbal Brno, Sopoty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalistky KP Brno pomýšlejí v Poháru CEV na postup  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.