Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tradici plesů na výstavišti pomůže obnovit skupina No Name

Největší taneční událost začátku letošního roku se uskuteční prvního února od půl osmé večer v pavilonu A brněnského výstaviště. Organizátoři slibují prostor pro tři tisíce milovníků tance na třech parketech.

Ačkoli se jedná o první ročník, nese ples přídomek tradiční. „Navazujeme jím na akce konané za první republiky, které byly elegantní a opravdu patřily tanci. Tomu odpovídá také místo konání, tedy pavilon z roku 1928,“ vysvětlil manažer Tradičního plesu Adam Šeda.

Na plese si přijdou na své milovníci společenského tance, latinskoamerických rytmů i moravského folkloru. „Připravili jsme tři tematicky zaměřené sály. V hlavím bude celý večer hrát orchestr Night and Day, ve druhém se prostřídá několik DJů a třetím se budou linout tóny cimbálové muziky,“ popsal Šeda.

Akce nabídne také bohatý doprovodný program. „Připravili jsme několik tanečních ukázek, souboj v pole dance, vystoupí také beatboxer En.dru a k hřebům večera se zařadí koncerty skupin No Name a Airfare,“ nalákal Šeda. Moderování se zhostí Evica Šedová a její partner, jehož jméno zatím organizátoři tají.

Taneční událost si nenechá ujít například Brňanka Petra Zahradníková. „Láká mě program, prostředí a také cena. Protože studuji, nemůžu si dovolit navštívit například Ples za oponou, ale na Tradiční ples určitě zajdu,“ sdělila Zahradníková.

Právě dostupnost je jedním z cílů plesu. „Nemístenkové vstupenky seženou lidé za čtyři sta korun, nejdražší VIP lístky zahrnující raut a degustaci vín stojí tisíc pět set korun. V ceně levnějších je pak lahev moravského vína na každém stole,“ informovala projektová manažerka Tradičního plesu Jana Kuráňová. Doplnila, že vstupenek v nejvyšší cenové relaci připravili organizátoři polovinu a zatím se prodávají nejvíce.

Lístky budou k dostání i na místě, podle Šedy se však vyplatí sehnat si je v předprodeji nebo na internetu. „Může se totiž stát, že místenkové vstupenky už budou vyprodané,“ zdůvodnil. Dodal také, že pro návštěvníky bude připraven dostatek parkovacích míst.

Autoři

Štítky ples, tradiční, výstaviště, No Name, En.dru, tanec, vstupenka, kongresové centrum, Brněnské výstaviště, První republika, pavilon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradici plesů na výstavišti pomůže obnovit skupina No Name  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.