Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Soutěž Maturantka Roku 2014 startuje!

Po krátké odmlce se úspěšný projekt hledání nejkrásnější dívky z maturitního ročníku opět hlásí o slovo. Dnes totiž startuje pátý ročník celorepublikové soutěže krásy Maturantka Roku. Začíná zápolení dívek z celé České republiky, které budou maturovat v roce 2014.

Ty nejhezčí a nejsympatičtější se pak představí při finále 20. června na náměstí v Českých Budějovicích. Ti, kteří pamatují loňské finále, se znovu mohou těšit na den plný hudby, krásy, módy a zábavy.

Letošní maturantky se mohou do soutěže hlásit přes aplikaci umístěnou na facebookovém profilu Maturantky Roku.

Dívkám, které uspějí a dostanou se do finále, bude nabídnuta smlouva od modelingové agentury JARO Management a další ceny. A právě smlouva s jednou z nejúspěšnějších modelingových agentur v Čechách by měla být hlavní motivací pro přihlášení se do soutěže.

Organizátoři se i v příštím roce budou moci opřít o podporu mediálních partnerů. Ke stávajícím, tedy Fajn Radiu Budějcké, Brněnské a Liberecké Drbně, přibyl velice silný mediální partner v podobě MAFRA a.s.

O dění v Maturantce Roku se fanoušci nově dozvědí v tištěné MF DNES, na serveru iDNES.cz a na fotografie nových maturantek se již těší čtenáři magazínu pro muže Xman.cz.

Organizátoři spolu s marketingovým oddělením Mafry připravili nové ceny, o které se dívky mohou utkat. Čtenáři regionálních vydání iDNES.cz vyberou dívku, která dostane divokou kartu, na jejímž základě postoupí do finále.

Další cena je připravena pro samotné finalistky. Ty budou mít za úkol napsat blog, který bude následně umístěn na server iDNES.cz. Autorka nejlepšího blogu se může těšit na stáž v mediálním domě Mafra.

Pakliže máte v rodině dívku maturující v ročníku 2014, neváhejte ji přihlásit do největší české soutěže určené maturantkám.

Štítky Maturantka Roku 2014, zahájení nového ročníku, soutěž, Česko, finále, MAFRA, České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž Maturantka Roku 2014 startuje!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.