Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Brňané chtějí pryč z dusných klubů, chystají party na lodi

Že taneční hudba nepatří jen do dusných a zakouřených barů se snaží dokázat organizátoři jízdy nazvané NightBoat. V sobotu devátého srpna prořízne hladinu Brněnské přehrady nejen parník Lipsko, ale také z jeho paluby znějící hudba. Organizátoři zvou své hosty na DJ projekt *DSC, tématické míchané nápoje nebo závěrečnou afterparty v klubu Teepee.

“NightBoat nabídne nevšední zážitek spojením atraktivní noční plavby po vodách temné přehrady a obrovské pohyblivé párty,” říká o projektu jeden z autorů Vit Koudelka. K dispozici bude dobře zásobený bar s se spoustou tématicky laděných drinků a když si budou chtít hosté na chvilku oddechnout, stačí vyjít pár schodů a užít si pohodu v chill-out zóně s dalším barem. 

O pohodu cestujících se postarají krásné hostesky, které připraví domácí bagety, nabídnou ovocné mísy, nachos s domácí salsou nebo avokádovou pomazánkou.

Cena palubního lístku je v předprodeji 280 korun, na místě pak 380 korun. Zahrnuje vstup na loď, welcome drink, občerstvení a následný vstup na afterparty v klubu TeePee.

Plavba, která začíná v půl osmé večer, bude ukončena těsně před půlnocí. Nikdo však nebude nutit účastníky párty k návratu domů. Zábava až do rána naopak začne v podobě VIP afterparty v klubu Tee Pee nedaleko Přístaviště. "V Tee Pee čeká návštěvníky další nálož hudby a drinků," dodal Koudelka.

Facebookovou událost najdete na této adrese. Dozvíte se tam také všechny potřebné informace k párty plavbě. 

Soutěž

Koho pozvánka na NightBoat zaujala, může rovnou s Brněnskou Drbnou soutěžit o dva palubní lístky! Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít při slosování trochu štěstí.

Jak se jmenuje loď, na které se párty odehraje?

Soutěž ukončena

Vítězem se stal Jiří Valach z Brna. Gratulujeme k zisku dvou lístků na NightBoat!

Štítky nightboat, Brno, přehrada, prýgl, Lipsko, večírek, hudba, dj, afterparty, nápoj, Brněnská přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňané chtějí pryč z dusných klubů, chystají party na lodi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.