Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Richard Genzer chce v Brně překonat taneční rekord

Ladné pohyby v rytmu diska předváděl před pár dny v centru Prahy bavič a improvizátor Richard Genzer. Společnost mu dělalo zhruba třicet teenagerů z Czech Dance Organization.

Naposledy tancoval Genzer veřejně v pražských ulicích jen v tangách u dopravní značky. Tentokrát ale nešlo o žádnou sázku nebo další z řady vtipů oblíbené Partičky. „Bývalý tanečník natáčel s dětmi instruktážní video pro všechny, kteří se budou chtít v listopadu na DanceLife Expo na brněnském výstavišti zapojit do překonání rekordu v počtu tanečníků na jednom místě tancujících jednu choreografii,“ vysvětlila mluvčí brněnského výstaviště Dita Brančíková.

Loni se do tance zapojilo 632 nadšenců. „Jednoduchou choreografii se může naučit opravdu každý, proto věříme, že letos i díky Genzerovi tanečníci rekord pokoří,“ řekla Brančíková.

Zájemci se mohou kroky naučit z videa na YouTube nebo na některé z tanečních akcí po celé České republice.

Podívejte se na video a naučte se taneční kroky:

Autoři

Štítky richard, genzer, patrička, tanec, dancelife, dance, life, sport, expo, výstaviště, flashmob, flash, mob, zprávy, celebrita, Brno, Praha, Richard Genzer, rekord, tanečník, Světová výstava, Brněnské výstaviště, YouTube, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Genzer chce v Brně překonat taneční rekord  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.