Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pulihrášek se na Mendlovo náměstí vrátí na Zelený čtvrtek

Skleněný objekt vyrobený z vyřazených pivních půllitrů nazvaný Pulihrášek ve čtvrtek po osmé hodině večerní opět prozáří prostor mezi opatstvím a bazilikou na brněnském Mendlově náměstí. Pivovar Starobrno ho tam vrátí po zazimování a nezbytných opravách.

Pulihrášek se na náměstí vrátí u příležitosti Zeleného čtvrtku. Čekání na jeho rozsvícení si mohou lidé zkrátit v nedaleké Pivovarské restauraci nad Zeleným pivem. „Pro návštěvníky jsme připravili na terase sérii koncertů,“ řekla mluvčí Starobrna Kateřina Beute.

ČTĚTE VÍCE: Starobrněnští sládci stáčeli Zelené pivo

V poledne vystoupí skupina Zelená pára, hodinu po ní zahraje Lidopop. Ve tři hodiny odpoledne se představí skupina We on the moon. „V pět hodin odpoledne zahraje skupina Franta Jetel, o dvě hodiny později kapela Airfare. Večer uzavře v devět hodin Xindl X,“ vyjmenovala mluvčí.

Do restaurace zamíří i Brňané. „Není nic lepšího než vychutnat si Zelené pivo s živou hudbou. Večer se pak z restaurace přesunu na Moravské náměstí fandit Kometě,“ uvedl například Tomáš Jiřička.

ČTĚTE VÍCE: Bájná pivní šalina roztočí Zelené pivo

Lidé si mohou speciál vychutnat také v netradičním prostředí. „Ze smyčky na Mendlově náměstí vyjede od tří hodin odpoledne do sedmi hodin večer vždy v celou Šalina Pub. Zájemci zaplatí za tři čtvrtě hodinovou cestu padesát korun,“ podotkla Beute.

Autoři

Štítky starobrno, pivo, Zelené, Zelený, čtvrtek, speciál, zprávy, Brno, 2014, pulihrášek, šalina, pub, Zelený čtvrtek, Pivovar Starobrno, restaurace, Mendlovo náměstí, Xindl X, Moravské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pulihrášek se na Mendlovo náměstí vrátí na Zelený čtvrtek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.