Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Přitahuji trapasy, říká finalistka Miss Academia

Do soutěže se dostala náhodou, teď je jednou z jejích finalistek. Dvaadvacetiletá studentka Pedagogické a Filozofické fakulty Masarykovy univerzity Denisa Bačíková z Brna už v úterý zjistí, zda dokáže porazit devět konkurentek a stane se letošní Miss Academia.

Cesta soutěží začala pro Denisu netradičně. „Šla jsem loni v zimě na casting doprovodit kamarádku. A když už jsem tam byla, z legrace jsem se přihlásila taky,“ vypráví. Nikdy předtím se přitom podobné soutěže neúčastnila a přes Vánoce vypustila z hlavy, že se také zapsala.

Po Novém roce jí však zazvonil telefon. „Překvapilo mě, že jsem postoupila až tak daleko,“ sděluje Bačíková. Společnost ve finále jí bude dělat i kamarádka, kterou původně přišla na konkurz podpořit.

Pro Brňanku tak začal kolotoč focení a soustředění. „Všechna jsem si užila. Největším zážitkem byla asi Fashion Show ve Zlatém jablku ve Zlíně,“ vzpomíná. Jednou z výzev pro ni je skloubit soutěž se školou. „Ale zvládám to. Nicméně tohle zkouškové mě čeká hodně práce,“ podotýká studentka.

Na úterní finále ve Zlíně se nijak zvlášť nepřipravuje. „Nejsem v tom zběhlá, takže nevím, jestli se to očekává. Rozhodně nedržím diety, ani přehnaně nesportuji,“ usmívá se. Netipuje ani, jak se umístí. „Každý má jiný vkus, takže i hodnocení bude subjektivní. Nicméně Miss Adacemia má ve sloganu, že je to soutěž, která má (s)mysl, tak jsem zvědavá,“ říká Bačíková.

Po finále plánuje studentka dokončit semestrální práce a dál se věnovat škole. „Také ráda trávím čas s přáteli, svým psem a rodinou. A po studiu bych ráda cestovala,“ vyjmenovává plány. Neobává se ani, že by ji po soutěži opustil přítel, což se účastnicím soutěže krásy často stává. „Jsem totiž nezadaná,“ vysvětluje studentka.

Jejím životním mottem je, že pokud se člověk dokáže zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život. „Ono to jinak ani nejde, protože celý život přitahuji trapasy,“ dodává Bačíková.

Přitahuji trapasy, říká finalistka Miss Academia

Středa, 5. března 2014, 11:29

Denisa Bačíková, foto: archiv soutěžící
Denisa Bačíková, foto: archiv soutěžící

Autoři

Štítky denisa, bačíková, finále, miss, academia, modelka, krása, zprávy, Brno, 2014, soutěž, Miss Academia, Filozofická fakulta Masarykovy univerzity, Vánoce, Zlín, Zlaté jablko, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přitahuji trapasy, říká finalistka Miss Academia  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.