Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Olympia zažije den plný motorek a adrenalinu

Zajímavým zpestřením závěru motoristické sezóny bude Olympia Super Moto Night Show 2013, realizovaná pod záštitou Českomoravské asociace motocyklového sportu, která se k Olympii Brno vrací letos již po sedmé. V sobotu 5. října si tak na své přijdou fandové motorismu a příznivci dobré zábavy.

V rámci exkluzivního mezinárodního závodu si mohou vyznavači výkonných motocyklů vychutnat podívanou na souboje jezdců disciplíny supermoto na motocyklech supermotard, letošní novinkou je pak soutěž třídy moped a jízdy závodních čtyřkolek. „Celodenní show předních supermoto jezdců a závodníků ostatních motoristických disciplín bude doplněna pestrým doprovodným programem pro návštěvníky. Lákavá bude jistě exhibice Crazy Day Davida Závadského a Adama Peschla nebo exkluzivní show mistra ČR na silničních čtyřkolkách Vladimíra Boušky. Večerní finálová část pak bude zakončena ohňostrojem,“ říká marketingová manažerka Olympia Brno Lucie Nedbalová.

Součástí programu, který bude probíhat od 9.00 do 21.30 hodin, bude kromě jiného kaskadérská show, show na skákacích botách, které si mohou zdarma návštěvníci vyzkoušet, jízdy na čtyřkolkách pro veřejnost nebo aquazorbing, pro nejmenší pak dětský skákací hrad nebo atrakce zábavního parku.

V obchodním centru Olympia Brno je navíc již od 27. září k vidění výstava historických a závodních motocyklů. Závody se uskuteční na improvizovaném závodišti vybudovaném na severním parkovišti za parkovacím domem, vstup do areálu a závodiště bude po celý den zdarma.

Tisková zpráva

Štítky Supermoto, Olympia, závody, adrenalin, motocykly, motocykl, Brno, čtyřkolka, Olympia Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olympia zažije den plný motorek a adrenalinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.