Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nejmodernější technologie v Brně

V polovině dubna do Brna zavítá unikátní přehlídka nejmodernějších technologií. Milovníci technologických vychytávek se tak mohou těšit na speciální akci, která představí novinky ze světa techniky, které si budou moci zdarma vyzkoušet na vlastní kůži. Akce bude v Brně jediná svého druhu a k vidění bude od 17. do 26. 4. v Nákupním centru Královo Pole.

Po celou dobu budou v nákupním centru rozmístěna stanoviště, na kterých si zájemci mohou vyzkoušet například pohyb v laserové síti, vytváření laserového graffiti, hru ve stylu Star Wars či magickou kouli ovládanou tabletem. K vidění bude neviditelná televize a k dispozici bude XBOX 360 či Nintendo Wii.

Snažíme se být našim zákazníkům co nejblíže a nové technologie dnes k životu neodmyslitelně patří. Nechtěli jsme být pozadu, a proto jsme pro zákazníky připravili tuto speciální akci. Všechny aktivity jsou přizpůsobeny tak, aby si na své přišel každý. Všechny technologie si budou moci zákazníci vyzkoušet zdarma a na jednotlivá stanoviště připravujeme také soutěže o hodnotné ceny,“ přiblížila akci Jaroslava Kovárníková, ředitelka Nákupního centra Královo Pole.

Všechny technologie budou pro zájemce k dispozici ve všední dny od 13 do 19 hodin a o víkendech od 10 do 18 hodin. A na co se můžete těšit?

Jako akční hrdinové
Jistě si pamatujete ty napínavé scény z akčních filmů, kdy se hrdina ocitne pár metrů před drahocennou soškou, ale v cestě mu stojí bezpečnostní laserová síť, kterou musí hbitě překonat, aby se nespustil alarm. A právě do kůže akčních hrdinů se můžete vcítit s pomocí nové technologie LASERNET a je jen na vás, zda si budete připadat třeba jako James Bond či Lara Croft.

Graffiti bez spreje
Vytváření graffiti bez použití spreje či jakékoliv barvy? Že to nejde? Přesvědčíme vás o opaku, stačí navštívit další z  atrakcí, LASER GRAFFITI. Za pomoci laserové tužky si můžete na elektronické plátno jen tak malovat nebo vykreslit uvedené vzory podle předlohy. A to není všechno – ty nejzdařilejší výtvory budou zveřejněny na Facebooku NC Královo Pole a jejich autoři budou mít šanci vyhrát věcné ceny.

Skrytá hrozba nebo Pomsta Sithů?
Další z atrakcí, hra SPACE GAME, vás zavede do prostředí Hvězdných válek. Ovládá se laserovým paprskem a princip je velice jednoduchý. Ve hře jsou dva typy objektů, ty, které zasahujeme a získáváme za ně body, a ty, kterým se musíme vyhnout.

Vidět věci jinak
Už jste se někdy dívali na neviditelnou televizi? I to si můžete vyzkoušet díky speciální technologii INVISIBLE TV, což je obrazovka, na které vidí lidské oko pouze souvislou bílou plochu. Plný obraz vidíte až přes speciální brýle.

Magická koule a tablet nebo ovládání hry vlastním tělem
K vyzkoušení láká i atraktivní hra se speciálními koulemi, které mají různé světelné barvy, a jejich pohyb po dráze je ovládán přes tablet. Soutěžit můžete buď na čas, nebo si dát duel se soupeřem. A jako “ovladač“ vám může posloužit i vlastní tělo, jako v případě instalace Nintendo Wii nebo XBOX 360, na kterých se hra ovládá pohyby těla.

Tisková zpráva

Štítky Brno, technologie, Královo Pole, tablet, koule, Star Wars, Xbox 360, Wii, Lara Croft, Facebook, Nákupní centrum Královo Pole, James Bond

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejmodernější technologie v Brně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.