Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na výstavišti se zrodí Drak

Multimediální show plná světelných, laserových a pyrotechnických efektů se odehraje v sobotu večer na brněnském výstavišti v pavilonu B a na přilehlých plochách. U příležitosti uvedení ležáku s názvem Drak ji připravil pivovar Starobrno.

Lidé se mohou těšit také na několik hudebních vystoupení. „Od půl osmé večer zahraje skupina Portless, v devět hodin večer se na pódiu objeví Wanastovi vjeci. Od jedenácti hodin večer vystoupí slovenský rapper Majk Spirit,“ informovala mluvčí pivovaku Kateřina Beute.

Podle organizátorů se má největším lákadlem večera stát multimediální show Zrození draka. „Velkolepé efekty doprovodí taneční, hudební i akrobatická vystoupení. Návštěvníci si připomenou legendu o drakovi. Chybět nebude ani videomapping,“ popsala mluvčí. Show se uskuteční mezi koncerty a začne v deset hodin večer.

Lidé budou moct nový speciál také ochutnat. „Jde o nepasterizované dvanáctistupňové pivo, jehož receptura vychází z loňského hlasování pivařů o chuti ležáku, které se uskutečnilo ve více než dvou stovkách hospod,“ řekla Beute. Doplnila, že nápoj uspěl na letošní soutěži Pivex, kde v kategorii čepovaných piv získal druhé místo.

Na akci se chystá například Filip Holík. „Program vypadá zajímavě. Půjdu s kamarády a uděláme si příjemný sobotní večer s hudbou a pivem,“ sdělil Brňan.

Vstup na akci je zdarma.

Autoři

Štítky starobrno, pivo, drak, speciál, dvanáctka, škopek, zprávy, Brno, 2014, výstaviště, show, majk, spirit, portless, wanastovi vjeci, Pivovar Starobrno, kongresové centrum, Brněnské výstaviště, Majk Spirit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na výstavišti se zrodí Drak  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.