Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Modrobílá vládne Brnu. Událostí roku 2013 je otevření Letma

Anketu o nejlepší událost uplynulého roku, ve které měli čtenáři Brněnské Drbny možnost hlasovat od minulého úterý, s jasným náskokem vyhrálo květnové otevření obchodního centra Letmo v Nádražní ulici. Modrobílá stavba po jedenácti letech zaplnila proluku po vyhořelém kasinu.

ČTENÁŘI HLASOVALI ZDE: Patnáct událostí roku 2013. Vyberte tu nejlepší

Rekonstrukce budovy stála tři sta milionů korun a v Brňanech stále vzbuzuje rozporuplné reakce. „Oceňuji, že se tam zlepšila čistota a bezpečnost. Naopak se mi nelíbí skladba obchodů, které jsou většinou příliš drahé,“ řekla například Jana Cenková. Dalším zase vadí až příliš velké množství bister. „Také při otevření navíc slibovali fitness v horních patrech, které tam dodnes není,“ zkritizoval student Filip Hlávka.

Většině Brňanů se však líbí, že místo už nehyzdí reklamní transparenty. „Stavba by se dala rozhodně řešit lépe. Stejně si myslím, že to většina lidí používá jen jako průchod mezi hlavním nádražím a Josefskou ulicí. Nikdy jsem tam v kavárnách neviděla někoho sedět,“ poznamenala prodavačka Ilona Pavlásková.

Na druhé příčce se v anketě umístilo červnové otevření AZ Tower. Nejlepší trojici událostí uzavírá prosincové pojmenování spojnice Petrské ulice s Kapucínskými zahradami Uličkou Václava Havla.

Autoři

Štítky Letmo, AZ Tower, Ulička, Václava, Havla, událost, Brno, Obchodní centrum Letmo, Václav Havel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Modrobílá vládne Brnu. Událostí roku 2013 je otevření Letma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.