Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Factory Fashion Market nabídne nezávislou módu

Výrobky českých i slovenských designérů představí už podeváté brněnský trh Factory Fashion Market, který se uskuteční čtrnáctého a patnáctého prosince v BuranTeatru Sokolského stadionu v Brně.

Pořadatelská módní značka Lovemusic návštěvníky láká na možnost vybrat originální dárky pro své blízké k Vánocům. „Odprezentují se tam návrháři vytvářející klasické oblečení i streetwear módu, tašky, kabelky, šperky i bytový design,“ vyjmenovala organizátorka Kateřina Hanko Pletichová.

Za vánoční inspirací na Factory Fashion Market vyrazí například Brňanka Kateřina Knoppová. „Nejlepší je podle mě stánek Lovemusic. Nabízí originální a kvalitní zboží,“ řekla Knoppová.

Organizátoři si pro nakupující připravili i doprovodný program. „Po celou dobu akce budou hrát DJové. Lidé se mohou také těšit na módní přehlídky a občerstvení z poctivých surovin,“ informovala Hanko Pletichová.

Brány Factory Fashion Marketu se lidem otevřou v sobotu ve třináct hodin a uzavřou ve dvaadvacet hodin. V neděli pak budou zájemci moct nakoupit od desíti do sedmnácti hodin. „Vstup na trh je zdarma,“ dodala Hanko Pletichová.

Autoři

Štítky Factory Fashion Market, Lovemusic, trh, Brno, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Factory Fashion Market nabídne nezávislou módu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.