Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Classic Show Brno 2015 již tento pátek

Historické vozidlo je v českých zemích fenoménem již přes padesát let. Mezi výrobci a karosáři jsme měli vždy významné světové postavení, vyráběly se u nás technicky i designově zajímavé automobily i motocykly. A díky šikovnosti lidí se daří toto technické dědictví zachovávat dodnes.

Classic Show je veletrh, který se v první řadě snaží ukázat klasická řemesla a technologie používané při opravách a restaurování historických vozidel. Návštěvníci si mohou prohlédnout jednotlivé fáze od holé dřevěné kostry automobilu přes ručně vyklepané karoserie po rekonstrukce podvozku nebo opravy pohonných jednotek, interiérů automobilů až po výrobu jednotlivých dílů na motocykly nebo technologie pro celkovou renovaci a údržbu historických vozidel.

Kromě prakticky zaměřených stánků bude součástí Classic Show bohatý doprovodný program s expozicemi umělců, přehlídkami módních doplňků nebo nabídkou literatury.

Historické vozidlo se kromě krásného koníčku stává i zajímavou investicí. Aby tato investice nebyla promarněna, je potřeba vozidlo opravovat odborně. Na vystavených exponátech si tak zájemci budou moci zjistit, jaký je dnes standard při těchto opravách a jaké mají možnosti. Kromě toho návštěvníky zajisté potěší, že i přes odklon od u nás, a v Brně především, tradičního strojírenského průmyslu je mezi lidmi kolem veteránů stále vidět vysokou odbornost a perfektní řemeslo.

Přijďte se přesvědčit a potěšit, nebo se jen zastavte a povykládejte s přáteli. Classic Show je akce, kde má přednost kvalita před rychlostí, originalita před lacinou náhražkou. Je to akce, kde vládne důstojnost a přátelská pohoda.

Veletrh proběhne od 20. do 22. března 2015 v Richard Adam Gallery v těsné blízkosti obchodního centra Vaňkovka.

Tisková zpráva

Štítky Brno, oprava, Richard Adam

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Classic Show Brno 2015 již tento pátek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.