Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Brněnský veletrh Sport Life navštívilo bezmála 42.000 lidí

Čtyřdenní sportovní veletrh Sport Life, který dnes skončil na brněnském výstavišti, navštívilo přibližně 42.000 lidí. Přišlo jich o zhruba 12.000 více než v minulých letech.

Zvýšení zájmu veřejnosti o akci je výsledkem její nové koncepce. Veletrh byl více zaměřen především na propagaci sportu, zdravého životního stylu a různých volnočasových aktivit, informovali pořadatelé veletrhu.

V deseti halách výstaviště se při akci prezentovalo 220 vystavovatelů. Tvůrci programu tentokrát vsadili více na zábavné akce. Zapojili do nich herce Jana Budaře, Ondřeje Sokola, Alenu Antalovou a cvičitelku Hanu Kynychovou. Asi 800 žáků z brněnských škol navštívilo program spojený s protidrogovou prevencí a aktivním trávením volného času.

Doprovodnou akcí veletrhu byl třetí ročník akce Dance Life Expo. Příchozí zde měli možnost naučit se moderní taneční styly, jako třeba step nebo dance hall. Desítky příchozích roztancoval známý moderátor a komik Richard Genzer.

Nedílnou součástí Sport Lifu byl veletrh Caravaning představující nejnovější trendy pro ty, kteří tráví nejraději dovolené v obytných přívěsech. Na výstavní ploše o přibližně 7000 metrech čtverečních prezentovalo bezmála 40 firem.

Návštěvníci si na Caravaningu mohli prohlédnout, objednat či zakoupit takřka vše - od skládacích židlí, stolků a kempinkových skříní, přes krby, zabezpečení vozidel, stany a houpací sítě až po vozíky za karavan, motorové čluny a samotné karavany.

Zdroj: ČTK

Štítky veletrh, Brněnské výstaviště, karavan, Jan Budař, Ondřej Sokol, Světová výstava, Richard Genzer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský veletrh Sport Life navštívilo bezmála 42.000 lidí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.