Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnská Elektra je nově excelentní

Industriální architekturu a streetartové umění spojuje interiér Excelent Urban Pubu Elektra v Běhounské ulici. Podnik v úterý po třicetidenní rekonstrukci opět přivítal návštěvníky a stal se prvním v duchu konceptu Excelent Urban Pub v Brně a třetím v republice.

Podzemní pivní bar má kapacitu sto dvacet míst. „Navíc jsou vstupní dveře silně oplechované, takže z něj nebude slyšet hluk na ulici,“ vysvětlila mluvčí Plzeňského Prazdroje Kateřina Krásová.

Kromě jedenáctistupňového Excelentu od Gambrinusu si hosté vychutnají také pšeničné pivo Fénix, tmavého Velkopopovického kozla, nealkoholický Birell a ležák Pilsner Urquell. „Excelent se navíc čepuje přímo z pivních tanků, což je v České republice nejlepší způsob podávání,“ popsal sládek Zdeněk Baštinský. K nápojům si mohou lidé dát například hamburger, grilované maso nebo dršťkovou polévku.

Hosté na změnu podle provozního baru Petra Kučery reagují pozitivně. „Elektra v Brně za dobu své existence získala specifické postavení, ale potřeboval jsem posunout celé podnikání na novou úroveň. Štamgasti si pochvalují, že se jedinečná původní atmosféra nevytratila, naopak získala mnoho nového,“ sdělil Kučera.

Slavnostní otevření doplnil brněnský streetatrový umělec Optik Boy. „Vyzdobil jednu stěnu baru originální kresbou,“ uzavřela Krásová.

Autoři

Štítky excelent, Élektra, Brno, běhounská, hospoda, pivo, bar, umění, Plzeňský Prazdroj, a. s., Pivovar Gambrinus Plzeň, Pilsner Urquell, Birell, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská Elektra je nově excelentní  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.