Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Brněnská Elektra je nově excelentní

 
středa, 12. února 2014, 13:30

Industriální architekturu a streetartové umění spojuje interiér Excelent Urban Pubu Elektra v Běhounské ulici. Podnik v úterý po třicetidenní rekonstrukci opět přivítal návštěvníky a stal se prvním v duchu konceptu Excelent Urban Pub v Brně a třetím v republice.

Podzemní pivní bar má kapacitu sto dvacet míst. „Navíc jsou vstupní dveře silně oplechované, takže z něj nebude slyšet hluk na ulici,“ vysvětlila mluvčí Plzeňského Prazdroje Kateřina Krásová.

Kromě jedenáctistupňového Excelentu od Gambrinusu si hosté vychutnají také pšeničné pivo Fénix, tmavého Velkopopovického kozla, nealkoholický Birell a ležák Pilsner Urquell. „Excelent se navíc čepuje přímo z pivních tanků, což je v České republice nejlepší způsob podávání,“ popsal sládek Zdeněk Baštinský. K nápojům si mohou lidé dát například hamburger, grilované maso nebo dršťkovou polévku.

Hosté na změnu podle provozního baru Petra Kučery reagují pozitivně. „Elektra v Brně za dobu své existence získala specifické postavení, ale potřeboval jsem posunout celé podnikání na novou úroveň. Štamgasti si pochvalují, že se jedinečná původní atmosféra nevytratila, naopak získala mnoho nového,“ sdělil Kučera.

Slavnostní otevření doplnil brněnský streetatrový umělec Optik Boy. „Vyzdobil jednu stěnu baru originální kresbou,“ uzavřela Krásová.

 
 
 


 

Kam dál?

Polívkovu farmu koupil jeho kamarád Seidl

úterý, 11. února 2014, 19:12

Jedenáct a půl milionu. Za tolik koupila bývalou farmu Bolka Polívky v Olšanech na Vyškovsku Severočeská správa...

Hasiči zachraňovali v Brně desítky lidí z hořícího domu

úterý, 11. února 2014, 10:21

Nedbalostí při manipulování s chemikáliemi zapříčinil v úterý po sedmé hodině ranní mladík požár činžovního domu na...

Královopolský Red Hat Czech vydělává a nabírá zaměstnance

pondělí, 10. února 2014, 13:12

Společnost Red Hat Czech, která se zabývá distribucí softwaru a poradenstvím v oblasti softwaru a hardwaru, zvýšila...

Factory Fashion Market oslaví desáté výročí

sobota, 8. února 2014, 16:18

Nezávislou módu, šperky a doplňky představí na konci března na Factory Fashion Marketu v BuranTeatru v Kounicově ulici...

 

Komentáře

 
 

O čem píše Drbna.cz

FOTO: Z povalování na pohovce do nabušené show od Bastille, která rozdunila Karlín

Britská skupina Bastille v čele s Danem Smithem získává v posledních měsících ohromnou porci pozornosti a vděčí za ní hitu Happier, který utvořili společně s producentem Marshmello. Nejen tento, ale i spoustu dalších hitů skupina předvedla s účastí dvou předskokanů ze samého ostrova.

Jogurtové nápoje? Cukr vede nad ovocem

Praktická jogurtová svačina, na kterou nepotřebujete lžičku. To je asi hlavní výhoda kysaných nápojů oproti klasickým jogurtům. Pokud by byly k dostání neslazené, patřily by jogurtové nápoje k vítaným složkám jídelníčku. Ovocné jogurtové nápoje z nabídky běžných obchodů však obsahují velké množství cukru i přídatné látky. S ovocem většina z nich příliš nepočítá – tvoří jen jednotky procent obsahu.

Celní správa zajistila 33 kilogramů nebezpečného hovězího masa, to mělo skončit v jedné z českokrumlovských restaurací

Celní správa zastavila 12. února v Českém Krumlově osobní auto. Při kontrole příslušníci hlídky mobilního dohledu zjistili, že v kufru je uloženo několik desítek kilogramů syrového hovězího masa. Cizinec, který vozidlo řídil, k nákladu nepředložil žádné doklady.