Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Blíží se Ceremoniál udílení Ceny města Brna

V úterý 22. ledna se uskuteční slavnostní ceremoniál udílení Ceny města Brna, který v 18.30 hodin zahájí primátor města Roman Onderka ve Sněmovním sále Nové radnice. V rámci ceremoniálu dojde k ocenění 14 osobností, které schválilo zastupitelstvo města na prosincovém zasedání.

„Každoroční udílení cen města je pro mě osobně a jistě i pro všechny přítomné velkým svátkem. Pokaždé je ale velmi těžké vybrat z nominovaných osobností toho jediného, který byl ve svém oboru natolik úspěšný, aby se stal laureátem Ceny města Brna. Mé díky proto patří všem, kteří naše město proslavili a odvedli pro něj to nejlepší,“ uvedl primátor města Brna Roman Onderka.

Moderovat a provázet celým večerem bude Aleš Zbořil. Báseň Oldřicha Mikuláška s názvem „Co člověk má“ zarecituje herec Městského divadla v Brně Zdeněk Junák. Hudební vystoupení zajistí Moravské žestě.

Ceny města Brna pro rok 2012

Na udělení Ceny města bylo podáno celkem 55 návrhů, jimiž bylo v jednotlivých oblastech dle pravidel navrženo udělení Ceny města Brna pro rok 2012 celkem 43 osobnostem, třem dvojicím a jednomu kolektivu.

Návrhy byly zaslány do 14 oblastí, v oblasti hospodářský rozvoj bylo Zastupitelstvu města Brna navrženo Cenu města Brna neudělit.

Tisková zpráva

Štítky ceremoniál, udílení ceny města Brna, primátor, Onderka, Sněmovní sál, Nová radnice, Brno, rituál, Roman Onderka, Aleš Zbořil, Oldřich Mikulášek, Zdeněk Junák, Cena města Brna, Zastupitelstvo města Brna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blíží se Ceremoniál udílení Ceny města Brna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.