Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do Brna v neděli přijede prezidentský kandidát Jiří Drahoš. Doprovodí ho Fischer, Hilšer i Horáček

Debatu a vystoupení celé řady umělců chystá na nedělí odpoledne brněnské Semilasso. V Brně se představí do druhého kola postoupivší prezidentský kandidát Jiří Drahoš a jeho kolegové z prvního kola Pavel Fischer, Marek Hilšer a Michal Horáček.

Program začíná ve 13 hodin debatou Jiřího Drahoše s ostatními, nyní už vyřazenými, kandidáty na prezidenta. Po debatě se předdstaví jednotliví umělci. 

Svou podporu na akci Koncert pro Jiřího Drahoše vyjádří například Ukulele Orchestra Jako Brno, Tomáš Kočko, Stompin'Dog, Záviš, herci Divadla Bolka Polívky, Justin Lavash, Antonín Koutný TEVE, Josef Klíč, Slávek Janoušek, Květy či  Dada Klementová a studenti divadelní fakulty JAMU.

Autoři | Foto FB Jiřího Drahoše

Štítky Jiří Drahoš, kandidát na prezidenta, Brno, koncert, Michal Horáček, Marek Hilšer, Pavel Fischer, Semilasso, Tomáš Kočko, Bolek Polívka, Josef Klíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Brna v neděli přijede prezidentský kandidát Jiří Drahoš. Doprovodí ho Fischer, Hilšer i Horáček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.