Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Stovky krásných šatů, kytice, prstýnky, dobrůtky. V Brně dnes začal Svatební veletrh

Svátek pro všechny nadcházející nevěsty, ženichy a družičky! Ve Fait Gallery vedle Vaňkovky dnes odstartoval Svatební veletrh Brno. Návštěvníci a návštěvnice se zde můžou inspirovat (či rovnou koupit) z desítek druhů vánočních šatů, kytic, prstýnků, dortů, pánských obleků.

Svatební veletrh dnes odpoledne zahájila moderátorka Eva Decastelo. Během pátka a soboty se na přehlídkovém molu objeví i blogerka Nikol Moravcová, bývalá Miss České republiky a autorka oblíbeného Cool Brno Blogu Michaela Salačová nebo zpěvák Superstar Martin Kurc.

Víc jak stovka vystavovatelů

Do posledního místa zaplněnou Fait Gallery obsadila široká škála vystavovatelů. „Letošní novinkou jsou pokojíky. Každé svatební téma - šaty, šperky, dobroty, kytice, výzdoba, má svůj vlastní pokojík - prostor, ve kterém najdete od  každého desítky originálních kousků," uvedla za organizátory Iva Vinkler. Pro hladovce je připraven také gastro koutek a ochutnávka vín.

Soutěže o ceny za desítky tisíc

Návštěvníci se mohou těšit na spoustu soutěží: o svatební dort, květinovou výzdobu nebo snubní prstýnky na míru od šperky Korbička, které získá šťastný pár prstýnky za 30.000Kč. Oba dny se bdue losovat také svatební tombola se spoustou hodnotných cen spojených se svatební tématikou.

Veletrh odstartoval dnes odpoledne a potrvá do zítřejšího večera. Vstupné je symbolických 100,-Kč, děti do 12 let mají vstup zdarma. O hlídání si starosti nedělejte, vaše poklady ohlídají skvělé Tetičky. Prvních 50 návštěvníků dostane dárek a welcome drink. Více na webových stránkách akce či facebooku.

Štítky Svatební veletrh, Brno, svatba, veletrh, oblečení, kytice, Fait Gallery, Vaňkovka, Eva Decastelo, Nikol Moravcová, Michaela Salačová, Česko, Česko Slovenská SuperStar, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Stovky krásných šatů, kytice, prstýnky, dobrůtky. V Brně dnes začal Svatební veletrh  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.