Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Brně si můžete nechat zdarma zabalit dárek. Do balícího papíru šel už ananas, boby nebo mop

Zdarma a profesionálně. V brněnském Avion Shopping Parku si můžete nechat zabalit dárek jakéhokoliv tvaru i velikosti. Zkušeným "baličkám" projde před Vánocemi pod rukama tisíce dárků. Loni jich zabalili zhruba deset tisíc.

„Letos ještě největší nápor očekáváme,“ říká Nikola Holešanská z agentury Hypnosis, která zajišťuje balicí službu zdarma pro zákazníky Avion Shopping Parku Brno. O službu mají zájem muži i ženy. „Muži si nechávají balit dárky, protože to neumí. Ženám to zase ušetří mnoho času. Pro starší lidi je to veliká pomoc, protože jejich motorika už není jako za mlada. Mladí si nechávají zabalit většinou takové ty špatně balitelné dárky, například velké plyšáky,“ říká Holešanská.

Dárky v krabicích dokáže zabalit do několika desítek sekund. „Dárky, které jsou velké, těžké a k tomu ještě nepravidelných tvarů jsou v řádech minut. Papír se velmi rád trhá. Je tedy třeba opatrně vše pokládat, vázat i lepit. Když jsme například balili mop, tak vypadal v papíru jako obrovská svíčka,“ vzpomíná na kuriozity při balení.

Nejmenší dárek, který si nechali lidé zabalit, byly náušnice. Letošním největším dárkem je multifunkční hrací stůl. „Předloni jsme balili obrovskou televizi, na kterou bylo třeba slepit osm archů balícího papíru. Asi nejvtipnější, co jsme balili, byl ananas,“ dodává Holešanská.

A co by poradila lidem, kteří se do balení dárků pustí sami? „Určitě je to o tom správně odměřit velikost balícího papíru. Na měkké dárky (například svetry a šály) je dobré používat sáčky nebo pytlíky, my si je sami k tomuto účelu vyrábíme v nejrůznějších velikostech, stejně tak i mašličky, kterými dárky dekorujeme,“ radí.

I ve vánočním shonu ji dokáží někteří lidé překvapit. „Občas se nám stává, že nám lidé donesou sladkosti na nervy, když vidí, kolik toho máme. Vzpomínám i na to, když si jeden pán nechal zabalit víc dárků. Pak jsem mu je dávala zabalené a on mi jeden z nich vrátil zpět s tím, že je to pozornost pro mě. To bylo velice milé,“ vzpomíná s úsměvem Holešanská.

Balicí službu v Avionu Brno mohou využít všichni zákazníci, kteří nakupují v obchodním centru. Nabídka se vztahuje na zabalení maximálně dvou dárků.

Tisková zpráva

Štítky Balení dárků, Brno, papír, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně si můžete nechat zdarma zabalit dárek. Do balícího papíru šel už ananas, boby nebo mop  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.