Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nevíte, co darovat k Vánocům? Adoptujte zvíře v brněnské zoo

Netradiční dárek můžete vašim blízkým pořídit i v brněnské zoo. Adopcí zvířete přispějete na chov Vámi vybraného zvířete a zároveň potěšíte své blízké zajímavým dárkem. Adoptovat zvíře v brněnské zoo může kdokoliv. Příspěvek slouží na nákup krmení pro vybrané zvíře. Nejnižší částka, kterou lze přispět, je 500 korun na rok.

Zatím bez adoptivních rodičů jsou v brněnské zoo například kosman zakrslý, los evropský, varan komodský, wapiti sibiřský, zebra Chapmanova, klokan bažinný, paovce hřivnatá, kozorožec sibiřský, hroznýšovec kubánský a dalších dvacet zvířat. Kompletní seznam naleznete na webu Zoo Brno. Nejoblíbenějšími zvířaty stále zůstávají surikaty, které mají už 30 adoptivních rodičů a přispěvatelů na chov.

Program Adopce funguje v Zoo Brno už dvacet let a v současné době má Zoo přes 350 přispěvatelů. Od ledna do prosince 2017 přispěli adoptivní rodiče na zvířata v brněnské zoo částkou 1 107 442 korun, což je o 259 457 korun více, než za stejné období loni. Pro adoptivní rodiče připravuje brněnská zoo jednou za rok speciální program, dostanou také volné vstupenky a drobné dárky.

Uzavřít adopci jako vánoční dárek lze až do 17. prosince, ke stejnému datu musí být převedena platba na účet u ČSOB: 372604403/0300, variabilní symbol pro adopci: 1111. Bližší informace o adopcích a sponzoringu získáte na telefonním čísle: 546 432 345 nebo na elektronické adrese: adopce@zoobrno.cz.

Foto Zoo Brno | Zdroj Zoo Brno

Štítky Zoologická zahrada Brno, Vánoce, adopce, Československá obchodní banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevíte, co darovat k Vánocům? Adoptujte zvíře v brněnské zoo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.