Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Brněnští strážníci zachránili jezevčíka uvízlého mezi paletami

Brněnští strážníci si zase o trochu vylepšili karmu. Tento týden je přivolali pracovníci jedné firmy na jihu Brna. Mezi stavebním materiálem totiž uvízl pes, který bolestně kňučel. Strážníci malého jezevčíka vyprostili a ten se o pár hodin později vrátil zpět ke svým páníčkům.

Úpěnlivé kňučení slyšeli v tomto týdnu pracovníci ve firemním areálu na jihu Brna. Dovedlo je až ke složeným paletám naloženým těžkým materiálem. Mezi nimi se zaklínil menší pes, kterého navíc výrazně omezovalo v pohybu vodítko. Omotalo se totiž kolem palety a zvíře zůstalo zcela uvězněné v úzkém prostoru.

Strážnice odchytové služby městské policie proto nejprve psa šetrně zajistila odchytovou smyčkou. Kolegové potom odchytovou tyč přidržovali, zatímco strážnice odstraňovala překážející předměty a uvolňovala zachycené vodítko. Strážníkům se následně podařilo hrubosrstého jezevčíka opatrně vyprostit.

Převezli ho do útulku městské policie, kde pobyl jen necelé dvě hodiny. Díky kontaktním údajům na obojku strážníci hned zjistili, komu pes patří, a brzy si ho přijela vyzvednout majitelka.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky jezevčík, strážníci, záchrana, pes, Brno, Strážnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Brněnští strážníci zachránili jezevčíka uvízlého mezi paletami  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.