Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladý Slovák ničil v Brně zaparkovaná auta. Lámal jim zrcátka a klíčem škrábal lak

Svou frustraci se rozhodl vybít na zaparkovaných autech. Bohužel pro něj, bohudík pro majitele aut, po několika minutách skončil mladý Slovák v poutech.

Ve středu o půl čtvrté ráno zasahovali strážníci v Provazníkově ulici. Svědek tam zpozoroval muže, který před jedním z domů mlátil pěstmi do zaparkovaných aut. Do Černých Polí přijela za čtyři minuty hlídka strážníků a podezřelého uviděla s odlomeným krytem zpětného zrcátka v jedné ruce a svazkem klíčů v druhé.

Třiadvacetiletý Slovák se dal po spatření hlídky okamžitě na útěk, a tak jeden ho jeden ze strážníků začal pronásledovat. Dostihl ho zhruba po dvou stech metrech a ve spolupráci se svým kolegou ho spoutal.

Škodu stihl mladík nadělat pořádnou. Zaparkovanému volkswagenu ulomil zrcátko, fiatu poškodil kliku, urval zrcátko a poškrábal lak na dveřích. Stejně dopadl i nedaleko zaparkovaný seat, v jehož laku byla také dlouhá a hluboká rýha. „Škoda pravděpodobně přesáhne pět tisíc korun, a tak strážníci předali muže státním policistům, kteří mají oprávnění prošetřovat trestné činy," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky Brno, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý Slovák ničil v Brně zaparkovaná auta. Lámal jim zrcátka a klíčem škrábal lak  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.