Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Studenti Masaryčky si před Vánocemi zatančí na pohádkovém plese

Ples jako z pohádky. Přesně to slibují organizátoři, či spíše organizátorky z Masarykovy studentské unie (MUNIE). Jubilejní pátý ročník plesu pro studenty Masarykovy univerzity tak 5. prosince slibuje večer plný tance, překvapení a pohádkové atmosféry.

„Každý rok přemýšlíme, čím udělat taktuální ročník ještě zajímavějším, kouzelnějším, až nás napadla právě pohádka. Celý ples tedy ladíme do tohoto stylu, od příprav až po samotnou realizaci na místě v Bobycentru, kdy se budeme snažit vytvořit pro studenty pohádkovou atmosféru jak prostřednictvím výzdoby, tak programu," popsala jedna z organizátorek Oldřiška Hradcová.

Během večera tak v Bobycentru vystoupí zajímavá řada hudebních interpretů. Návštěvníci se můžou těšit na několik živých kapel, Djs, půlnoční překvapení, Burlesque, cimbálku a jednoho VIP interpreta, kterého organizátorky zatím tají. Ve hře štěstí se budou slosovávat hodnotné ceny. Tou hlavní je zájezd do Itálie pro dva v hodnotě 30 000 korun od CK Gargano. Hosté, kteří si zakoupí vstupenky na sezení, dostanou navíc darem sedmičku vína. 

„Jde o pátý, svým způsobem tedy jubilejní ročník. Je nám ctí, že takovou událost můžeme pro studenty zorganizovat a že máme podporu Masarykovy univerzity i města Brna. Proto se budeme maximálně snažit, aby se nakonec všichni cítili skvěle a zažili nezapomenutelný večer jako z pohádky," uzavírá Hradcová.

Více informací, včetně možnosti nákupu lístků, najdete na webových stránkách či facebooku.

Autoři | Foto MUNIE

Štítky ples, Vánoce, pohádka, Masarykova univerzita, Itálie, Facebook, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studenti Masaryčky si před Vánocemi zatančí na pohádkovém plese  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.