Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Patnáctiletý výtržník na Cejlu zmlátil a okradl o osm let staršího mladíka

Minulý týden vyjížděli policisté na Bratislavskou ulici. Třiadvacetiletého muže tam přepadl patnáctiletý výrostek. Ten se nezdráhal použít násilí a klidně se za obětí i několikrát vrátit.

Napadený mladý muž policistům řekl, že ho už od Hvězdové ulice pronásledoval neznámý mladík, pak ho zastavil a začal se ho vyptávat, co má v tašce. Následně po něm chtěl peníze, a když mu je odmítl dát, fyzicky na něj zaútočil. Natlačil ho na zaparkované auto, ukradl mu tašku i peněženku a z místa utekl.

Mladík ihned zavolal policii, ovšem v tom se pachatel najednou vrátil. Poškozený se před ním dal na útěk. V ulici Cejl ho však útočník dostihl, povalil ho na zem a zasadil mu několik ran pěstí do obličeje. K tomu mu sebral ještě mobilní telefon.  Dokonce po něm chtěl i PIN kód k platební kartě.

V tom naštěstí jely kolem dvě ženy a útočníka okřikly, ten se lekl a z místa rychle zmizel. Policisté hned se pustili do pátrací akce po okolí a během několika minut se jim podařilo patnáctiletého podezřelého dopadnout. „Případ si k dalšímu vyšetřování převzali kriminalisté z 1. oddělení. Mladík se nyní bude zodpovídat z loupeže a na soud si počká ve vazební věznici," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Zdroj PČR

Štítky Cejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletý výtržník na Cejlu zmlátil a okradl o osm let staršího mladíka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.