Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Severské filmy, Bryan Adams, Brněnský sedmnáctý, David Koller a stolní fotbálek

Většina z vás zaregistrovala, že v pátek 17. listopadu nás čeká mezinárodní svátek. Jupí hej, pro většinu z nás to znamená den volna. A tak bych vás chtěla poprosit, abyste aspoň kousek svého volna věnovali k zamyšlení se nad událostmi z roku 1939 a 1989.

Patří severské filmové snímky mezi vaše oblíbené? Tak zbystřete! V úterý 14 listopadu začíná v sále Břetislava Bakaly Severský filmový podzim a potrvá až do čtvrtka 23. listopadu.

Od neděle 12. do čtvrtka 16. listopadu se v brněnském divadle Husa na provázku uskuteční minifestival Mistrovství světa ve stolním fotbale v Brně. Divadelní spolek Provázek během něj sehraje vždy utkání ve stolním fotbale s vybraným muzikantem. Po utkání bude následovat jeho koncert. V úterý 14. listopadu zde například bude Richard Krajčo.

Studenti brněnských vysokých škol by vás rádi pozvali na Brněnský sedmnáctý, který bude v pátek 17. listopadu. Společně zavzpomínáme na události z roku 1939, 1989 a ukážeme, že nám není lhostejný stav a vývoj současné společnosti. Na náměstí Svobody zazní názory studentů, akademiků a pamětníků, v programu je i satirické divadlo studentů JAMU a hudební vystoupení.

Již tradiční Lampionový průvod začne v 18 hodin z náměstí Svobody a bude zakončen na Kraví hoře, po cestě bude několik zastavení i s historickým komentářem.

David Koller vyráží s kapelou na akustické turné po divadlech. A Brno samozřejmě nemlže opomenout, užijte si jeho nejznámější hity v pátek 17. listopadu v Semilasse.

Tradiční trh plný dobrot a designu s nádechem Francie v zimním provedení. Přesně takový bude Rendez Vous v sobotu 18. listopadu v brněnském Impact Hubu. Rendez Vous je akce, kde se potkají lidé bez rozdílu věku a prožijí spolu skvělé chvíle. Můžete zde pořídit šperky, designové kousky, kosmetiku i něco dobrého na zub.

Minulý rok navštívil Prahu a letos se po čtyřech letech vrací do Brna jeden z nejlepších rockových umělců, Bryan Adams. Poslechnout si ho můžete v neděli 19. listopadu v DRFG aréně a naživo si užít i nestárnoucí hit Summer of 69.

Autoři

Štítky Bryan Adams, stolní fotbal, David Koller, divadlo, Brno, Břetislav Bakala, film, Divadlo Husa na provázku, Richard Krajčo, Janáčkova akademie múzických umění v Brně, Francie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Severské filmy, Bryan Adams, Brněnský sedmnáctý, David Koller a stolní fotbálek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.