Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brno otevře po vánočních svátcích bazény a kluziště zdarma

Den otevřených dveří sportovišť chystá Brno po vánočních svátcích. V době od 27. do 29. prosince bude mít veřejnost na vybraná sportoviště vstup zdarma. Týká se to například bazénů, lázní s relaxačním centrem, ale i mobilního kluziště.

Kromě vstupu zdarma bude čekat na návštěvníky doprovodný program. „Mezi svátky si budou moct Brňané a další návštěvníci užít sportování a relaxaci na městských sportovištích zdarma. Do akce se zapojily Lázeňské a rekreační centrum Rašínova, Městský plavecký stadion Lužánky, Aquapark Kohoutovice, Kluziště za Lužánkami a Krytý plavecký bazén Ponávka," vyjmenoval Hladík.

Podle něj radní vyzvali ostatní sportoviště, aby se připojila také. Předpokládá se, že se zapojí i Sportovní a rekreační areál kraví Hora a Stadion Sokola Brno I.

V kohoutovickém aquaparku se budou návštěvníci střídat ve dvouhodinových blocích, které bude potřeba zarezervovat. Mezi bloky bude přestávka na úklid. Ve středu 27. 12. se tam uskuteční brněnské mistrovství v jízdě na tobogánu.

Plavecký stadion za Lužánkami zase představí paddleboardy. Je to prkno, na kterém člověk stojí a uvádí ho do pohybu pádlem. Na programu bude ukázka a lidé si to budou moct vyzkoušet. Bazén na Ponávce uspořádá cvičení pro seniory a na kluzišti za Lužánkami se uskuteční v pátek 29. 12. závody ve střelbě na branku a soutěž o nejhezčího sněhuláka.
 

Zdroj ČTK

Štítky Brno, Vánoce, sportoviště, bazén, Lužánky, Rašín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno otevře po vánočních svátcích bazény a kluziště zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.