Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na výstavišti v Brně dnes začal festival sportu, tance a zábavy Life!

Na brněnském výstavišti dnes začal třídenní festival sportu, tance a zábavy Life! Návštěvníci mají možnost si vyzkoušet sportovní disciplíny tradiční i extrémní, mohou si zatancovat v různých stylech, podívat se na rallye současných i historických aut, hrát počítačové hry a v sobotu dopoledne také vidět oblíbené youtubery. Na výstavišti se objeví také známí sportovci.

Při sobotním pokusu o taneční rekord, tedy o největší počet lidí tancujících na jednom místě ve stejný čas, budou s lidmi tancovat moderátor Leoš Mareš, herec Ondřej Sokol či modelka Simona Krainová.

Sportovní disciplíny si lidé mohou vyzkoušet v pavilonu G2, který pořadatelé nazvali Family Hall, zkoušet tedy mohou celé rodiny. „Najdou zde tradiční sportovní disciplíny," řekl ředitel projektu Jan Kuběna. Lidé zde potkají například hokejového brankáře Dominka Haška, veslařského mistra světa Ondřeje Synka, vodního slalomáře Jiřího Prskavce či moderního pětibojaře Davida Svobodu.

Ti, kteří chtějí špičkové sportovce sledovat, se mohou dívat na biketrialové mistrovství republiky či klání o mistra republiky ve freestylu na kolech BMX.

Do pavilonu B zamíří ti, kteří mají rádi počítačovou zábavu a technologie. „Mohou si vyzkoušet třeba brýle pro virtuální realitu nebo si zahrají na moderních počítačích. Těch je připraveno více než sto," řekl Kuběna.

V posledních letech si teenageři oblíbili youtubery, kteří točí videa na různá témata. V sobotu jich přijede 20 a zájemci se s nimi mohou fotit, což je podle organizátorů ta největší motivace na akci s nimi přijít. Pro tuto akci se platí speciální vstupné, na internetu je k mání za 590 korun.

Jednodenní vstupné na celý veletrh včetně Caravaningu Brno je při nákupu na internetu 150 korun, na místě 200 korun.
 

Foto BVV | Zdroj ČTK

Štítky zábava, festival, kongresové centrum, Brno, Brněnské výstaviště, sport, tanec, Leoš Mareš, Ondřej Sokol, Simona Krainová, styl, Ondřej Synek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na výstavišti v Brně dnes začal festival sportu, tance a zábavy Life!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.