Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bývalé nejlepší české plavkyni se při procházce v Brně ztratil pejsek. Pomozme jí ho najít!

Bývalé české nejlepší plavkyni, vítězce Světové univerziády a olympioničce Haně Černé-Netrefové se při procházce v přírodní rezervaci Baba u Řečkovic ztratil pejsek. Hnědošedý jeden a půl roční chrt - vipet slyší na jméno Dutch a pohřešuje už od minulé soboty.

„Máme zprávy, že ho zahlédli mezi městskou částí Ivanovice a Českou u Brna, ale není jisté, jestli je to Dutch. Celé úterý jsme byli na nohou v terénu. Obcházela jsem les i s myslivcem a termokamerou,“ popsala Hana. Druhým dechem dodává, že pro případného nálezce je připravena pětitisícová odměna. „Moc nám všem chybí, hlavně dceři Lucce a synovi Míšovi,“ říká Hana a smutně dodává. „Má rád vodu, jako já. Doufám, že se nám vrátí,“ doufá Hana.

Pejsek nosí béžový kožený obojek se jménem Dutch. Je čipovaný. Postrádá se již několik dní, takže bude nejspíš vyhladovělý a je možné, že se bude zdržovat poblíž lidských obydlí. Je velmi plachý, nejlepší způsob, jak ho nalákat, je na jídlo.

Pokud jste psa již zahlédli nebo někde uvidíte, prosím ihned volejte na číslo 603 572 635. Informace o Dutchovi najdete i na psím detektivovi.

Autoři | Foto Hana Černá-Netrefová

Štítky Brno, plavec, Řečkovice, přírodní rezervace, Ivanovice, Lucca

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalé nejlepší české plavkyni se při procházce v Brně ztratil pejsek. Pomozme jí ho najít!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.