Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hodinová manželka není jen pro staré mládence. Doma uklidí, uvaří, pohlídá děti nebo vyvenčí psa

Vedle hodinového manžela poskytuje své služby na trhu i hodinová manželka. Pomůže mužům, kteří doma postrádají ženskou ruku, ale i ženám, které jsou časově vytížené nebo vyžadují určitý komfort. Hodinová manželka uklidí, vypere, vyžehlí, nakoupí, uvaří, postará se o děti a o domácí mazlíčky.

Pojem hodinový manžel je dnes běžně používaný a zná ho téměř každý. Zastane veškeré práce spojené s provozem a údržbou domu a zahrady, zvládne se však postarat třeba i o auto. Bylo jen otázkou času, kdy na trh vstoupí i hodinová manželka. Poptávka je velká nejen ze strany svobodných mužů, kterým chybí ženská ruka v domácnosti, ale i ze strany rodin, které jsou časově vytížené nebo jen vyžadují určitý komfort.

Na rozdíl od hodinových manželů se hodinové manželky nevěnují kutilským a řemeslným pracím, nýbrž především úklidu a chodu domácnosti. Uklidí vám jednorázově či pravidelně, vysají a vytřou podlahu, umyjí okna, koupelnu a kuchyň. Vedle mužů i mnoho žen ocení pomoc s praním a především žehlením, které je nejméně oblíbená domácí práce snad většiny žen.

Nabídka nekončí u úklidu

Hodinová manželka toho má v repertoáru však mnohem více. Kromě úklidu zvládne nakoupit a uvařit podle vašeho přání. A co by to bylo za manželku, kdyby se nepostarala o děti. Vyzvedne je ze školy, napíše s nimi úkoly, pohraje si s nimi. Vedle dětí se postará i o domácí mazlíčky. Kde takovou superženu najít? S firmami, poskytujícími hodinového manžela, se doslova roztrhl pytel. O hodinových manželkách se to zatím říci nedá. Velmi širokou nabídku lze však najít na Robeetu.

„Prakticky celý život jsem byla žena v domácnosti. Vždy mě moc bavilo uklízet, vařit, starat se o děti a zvířátka. Moje děti ale odrostly a neměla jsem se už o koho starat. Pak přišel ten nápad, že bych mohla dostávat zaplaceno za to, co mě baví. Nechtěla jsem ale pracovat v cizí firmě nebo si zakládat vlastní webové stránky, protože tomu nerozumím. Profil na Robeetu pro mě byla skvělá volba, zakázky se mi jen hrnou a já nemám žádnou práci s plánováním, protože se mi vše samo zapíše do kalendáře,“  uvedla paní Marcela, která pracuje jako hodinová manželka už půl roku.

Tisková zpráva

Štítky hodinový manžel, úklid

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hodinová manželka není jen pro staré mládence. Doma uklidí, uvaří, pohlídá děti nebo vyvenčí psa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.