Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Brněnský radní prohlásil o Zemanovi, že má rakovinu a zbývá mu půl roku života. Hrad ho chce žalovat

Brněnský radní Svatopluk Bartík (Žít Brno) dnes odpoledne pořádně rozvířil vody svým prohlášením, že prezident Miloš Zeman trpí rakovinou a zbývá mu maximálně sedm měsíců života. Proti této informaci ostře vystoupil mluvčí hradu Jiří Ovčáček. Bartíka označil za lidský odpad a chce ho pohnat před soud.

Bartíkovo vyjádření přišlo puhých několik hodin před uzávěrkou kandidátů na prezidentské volby v příštím roce. Podle Bartíka Zeman o své nemoci ví už tři týdny a léčbu odmítl. Lékaři prezidentu Zemanovi mají předpovídat 3 až 7 měsíců života.

Hradní mluvčí kontroval zhruba hodinu od Bartíkova statusu vyjádřením na twitteru. Informaci označil za odpornou lež a toho, kdo ji šíří, za lidský odpad. Na Bartíka už prý právníci připravují žalobu.

 

 

Tímto však přestřelka mezi Ovčáčkem a Bartíkem neskončila. Hodinu nato přišel od Ovčáčka další tweet. V něm mluvčí "vysvětluje vše". Oním vysvětlením má být fakt, že Bartík v minulosti pracoval s Bohuslavem Sobotkou a spoluzakládal Žít Brno.

Bartík trvá na svém

Brněnský radní na svých slovech trvá. Podle něj tato informace koluje v politických a mediálních kuloárech už dlouho. On se však rozhodl jít s informací ven a veřejně. Prezidentovi prý smrt nepřeje, přestože ho nemá rád.

 

Foto Budějcká Drbna

Štítky Svatopluk Bartík, Miloš Zeman, Jiří Ovčáček, Žít Brno, odpad, Pražský hrad, Bohuslav Sobotka, Twitter, rakovina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský radní prohlásil o Zemanovi, že má rakovinu a zbývá mu půl roku života. Hrad ho chce žalovat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.