Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Anonym nahlásil ve znojemském hotelu bombu, policisté evakuovali hosty

Nevšední dopoledne zajistil hostům a zaměstnancům znojemského hotelu Prestige zatím neznámý oznamovatel. Mužský hlas totiž před dnešní devátou hodinou ranní lince158  sdělil: "V HOTELU PRESTIGE JE BOMBA" a zavěsil. Policisté ihned po zavěšení rozjeli akci, při níž evakuovali padesát lidí a povolali psovoda z Brna.

„Po obdržení oznámení jsme ihned vyjeli na místo a provedli nutná opatření. Evakuovali jsme hosty i zaměstnance a prostor kolem hotelu vytýčili policejní páskou se zákazem vstupu. Průjezd Gagarinovou ulicí jsme uzavřeli a dopravu odkláněli," uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Na místo byl z Brna vyslán policejní psovod se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání výbušnin. Ten nenalezl žádný podezřelý předmět. Akce tak byla ukončena a provoz hotelu byl před jedenáctou hodinou dopolední obnoven, stejně tak i doprava v okolí. „Případu se však nadále intenzívně věnujeme a po zatím neznámém oznamovateli pátráme. Je důvodně podezřelý z trestného činu šíření poplašné zprávy," uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto ilustrační foto, Liberecká Drbna | Zdroj PČR

Štítky hotel, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anonym nahlásil ve znojemském hotelu bombu, policisté evakuovali hosty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.