Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nehodu dvou šalin a deset zraněných nepřímo zavinil muž, který chtěl spáchat sebevraždu

Ráno jsem vás informovala o dvou včerejších incidentech v brněnském centru. V neděli navečer si muž středního věku stoupl na balkón v Křenové ulici a chtěl ukončit svůj život. Policisté kvůli tomu nechali odpojit troleje a některé tramvajové a trolejbusové linky byly odkloněny. Několik hodin nato se na Nových sadech čelně srazily dvě šaliny. Nehodu měla způsobit nepozornost řidiče a nepravidelná výhybka. S informací dnes odpoledne přišel Brněnský Deník Rovnost.

Zprávy o sebevrahovi z Křenové a srážce dvou šalin na Nových sadech, tedy o dvou zdánlivě nesouvisejících událostech, jsme psali dnes ráno. Jak se však záhy ukázalo, obě události určitou spojitost mají. Potvrdila to i tisková mluvčí dopravního podniku Barbora Lukšová. Podle ní změnila událost na Křenové trasu některých linek na několik hodin. „Kvůli situaci na Křenové jsme museli část dopravy přesměrovat. Jeden z řidičů si to nejspíš včas neuvědomil a nezkontroloval si cestu,“ řekla Rovnosti Lukšová.

Při srážce utrpělo zranění deset lidí. Oběma řidičům zadržel dopravní inspektorát řidičské oprávnění. Až výsledky vyšetřování ukáží, zdali dočasně nebo na delší dobu.

 Muži, jež se chtěl zabít skokem z balkónu, se policejnímu vyjednavači podařilo čin vymluvit. Nyní je v péči lékařů.

Autoři | Foto HZS JMK | Zdroj Brněnský Deník Rovnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehodu dvou šalin a deset zraněných nepřímo zavinil muž, který chtěl spáchat sebevraždu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.