Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Vojta Dyk & B-Side Band, Chinaski, Horkýže Slíže, Kolem světa a Balkan Bashavel

Zapomeňte na svetry i šály, tento týden budou zbytečné. Tanec ve vás rozproudí krev až až. Preferujete české rádihitovky, balkánské rytmy nebo něco výstředního? Prosím, račte si vybrat!

Unikátní spojení, které již několikrát uchvátilo české publikum, se opět vrací do Brna! V úterý 7. listopadu vám v Sono centru zpříjemní večer The Puppini Sisters a Vojtěch Dyk s B-Side Bandem.

Ve stejný den ale kus dál, v DRFG aréně, bude kapela Chinaski v rámci svého turné přesvědčovat brněnské fanoušky, že jim není do pláče. A kdyby to náhodou nevyšlo, víno to zachrání.

Pokud preferujete méně tradiční hudbu, zaručeně vás ve středu osloví kontroverzní ruská rave kapela Little Big. Tato kapela bývá díky svému projevu mnohdy přirovnávána k jihoafrickým Die Antwoord. Posoudit to můžete 8. na Flédě.

Filmový peer festival Mezipatra letošním 18. ročníkem dosáhne pomyslné dospělosti. Od pátku 10. listopadu až do 17. listopadu můžete shlédnout filmy, diskutovat s odborníky i si užívat večírky na různých místech Brna. A nezapomeňte přijít „sami za sebe“, což je téma letošního ročníku.

A konec týdne bude všechno možné, jenom ne klidný. Ať je počasí sebehorší, balkánská muzika krev zaručeně rozproudí. Balkan Bashavel party je zpět se svým dalším ročníkem, návštěvníky čeká v pátek 10. listopadu na Flédě všechno od balkan beats, gypsy music, cumbie i reggae.

Horkýže Slíže se vydávají na podzimní turné k novému albu Pustite Karola a zároveň pokračují v oslavách 25 let působení na hudební scéně. Přidat se k oslavám můžete v pátek 10. listopadu v koncertním sálu Radost.

O víkendu, v sobotu a neděli, bude na výstavišti již 10. ročník cestovatelského festivalu Kolem světa. Můžete si užít dálek, exotiky a dobrodružných výprav po celém světě a postačí vám i jen dva dny.

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky Vojtěch Dyk, Chinaski, hudební skupina, Brno, Little Big, Die Antwoord, Fléda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Vojta Dyk & B-Side Band, Chinaski, Horkýže Slíže, Kolem světa a Balkan Bashavel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.