Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V neděli začne mezi třetím a dvanáctým kilometrem oprava dálnice D2

Silničáři začnou v neděli opravovat devět kilometrů dálnice D2 směrem na Brno mezi třetím a 12. kilometrem. Oprava má skončit 2. prosince a bude stát 221 milionů korun. Po většinu doby se bude jezdit dvěma pruhy na Bratislavu a jedním pruhem do Brna.

Silničáři dálnici D2 opravují systematicky od roku 2013 a příští rok mají naplánované poslední tři úseky. Poté bude 60 kilometrů dálnice z Brna k hranici se Slovenskem v obou směrech hotových.

Pouze jedním pruhem v každém směru se bude jezdit v neděli, kdy se bude chystat dopravní značení, od noci na pondělí se celý jízdní pás na Brno uzavře a bude se jezdit pouze pásem směrem na Bratislavu. Nebude také možné najet na dálnici na exitu u Blučiny směrem do Brna a sjet z něj směrem od Bratislavy.

Od 25. listopadu do 2. prosince se bude pracovat ve středním dělicím pásu a večer 2. prosince se počítá s plným provozem. Na dálnici D2 zbývá opravit ve směru na Bratislavu úsek mezi třetím a desátým kilometrem, v opačném směru zbývají dva úseky mezi 24. a 43. kilometrem.
 

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky dálnice, Brno, Bratislava, Slovensko, Blučina, Dálnice D2

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V neděli začne mezi třetím a dvanáctým kilometrem oprava dálnice D2  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.