Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brno v sobotu zaplaví horda nemrtvých

Víc než tisíc zombií se zítra zjeví v moravské metropoli. Armáda se bude bránit zuby nehty, proti hordám nemrtvých však nebude mít šanci. Podobu skutečné apkalypsy nemrtvých nasimuluje již tradiční Zombie Walk v Brně. V sobotu 7. října se jej může zúčastnit každý fanoušek těchto horrorových monster.

V jihomoravské metropoli se během posledních let Zombie Walku Brno zúčastnilo již stovky namaskovaných aktérů a ještě více přihlížejících. I letos se zástup zombíků vydá na procházku brněnským centrem. Tato akce ale není pouze o pochodu. Letos na účastníky opět čeká mnoho doprovodných aktivit. Těšit se můžou například na profesionální maskování, na afterparty se speciálními drinky a několik soutěží.

Zombie Walk Brno je událost, která se vymyká všem všedním pravidlům. „Účastnila jsem se posledních tří ročníků a každý z nich jsem si velice užila,“ vzpomíná jedna z nakažených a dodává, „nejvíce mě bavily přepady armády, přidává to na autentičnosti.“ Na toto zpestření se můžou pochodující zombie těšit i letos. Podle organizátorů to budou mít zombíci proti armádě těžší než kdy předtím. „Armáda si pro zombíky opět připravila barikádu a obranné formace. Vše je ale pouze „na oko“, nikdo se nemusí bát zranění. Pochodu se každý rok účastní i děti v doprovodu rodičů a nikdy se nikomu nic nestalo. Na bezpečnost dbáme především,“ prozradil hlavní organizátor a první nakažený brněnský zombie Pousťa.

Samotný program započne zhruba ve čtyři hodiny odpoledne v parku na Moravském náměstí, kde bude připraveno několik stánků. Bude zde možnost se nechat namaskovat a zasoutěžit si za doprovodu hudby. Pro dospělé účastníky bude po deváté večerní připravena afterparty ve WATT Clubu. „Sami se už nemůžeme dočkat a všechny srdečně zveme. Pojďme zase ukázat, že je Brno nemrtvé město,“ vzkazuje Pousťa.

Zdroj Zombie Walk Brno

Štítky Brno, zombie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno v sobotu zaplaví horda nemrtvých  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.