Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Finalistky České Miss zaujaly fanoušky na startovním gridu na Masarykově okruhu

Areál Masarykova okruhu v Brně hostil nejen atraktivní sérii formulí BOSS GP v rámci závodního víkendu Masaryk Racing Days, ale také dvanáct dívek, které se 23.září utkají v brněnské DRFG Areně o titul Česká Miss 2017. Program finalistek je krátce před finálovým galavečerem nesmírně nabitý a pestrý. Role takzvané „umbrella girl“ byla pro většinu finalistek novou zkušeností, ale podle úsměvu si krásky svoji premiéru užívaly a na startu jim to nesmírně slušelo.

Finalistky České Miss byly z návštěvy brněnského Automotodromu nadšeny. Přispělo k tomu určitě i to, že si samy mohly otestovat své závodní schopnosti. „Dívky mají za sebou motokárový závod na naší malé dráze, kde si samy otestovaly své závodní schopnosti,“ upřesnil marketingový ředitel Automotodromu Brno Michal Klouda.

Návštěvníci si během víkendu užili opravdu atraktivní závodní sérii. Na Masarykův okruh do Brna dorazil totiž i držitel traťového rekordu Ingo Gerstl se svým F1 vozem Toro Rosso STR1. Prohlídka závodního boxu Formule 1 byla součástí programu adeptek na titul královny krásy a nutno podotknout, že ať už byly finalistky na startovním gridu, v závodním boxu nebo na motokárách, opravdu jim to slušelo.

„Přesunout finálový galavečer Česká Miss mimo Prahu nebylo jednoduché rozhodnutí, ale o to víc nás těší velká podpora ze strany města Brna, kterou průběžně dostáváme. Setkání finalistek s panem primátorem, živé vstupy na rádiu Krokodýl, účast na prvním zápase HC Kometa Brno nebo právě návštěva Automotodromu jsou pro finalistky opravdu nezapomenutelné a pestré zážitky, které mají před samotným finále možnost zažít,“ uvedla ředitelka soutěže Eva Čerešňáková, která bude 23.9.2017 v DRFG Areně spolurozhodovat o tom, která z dívek se stane Českou Miss 2017.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Tisková zpráva

Štítky Masarykův okruh, Česká Miss, Brno, Formule 1, DRFG Arena, HC Kometa Brno, Eva Čerešňáková, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finalistky České Miss zaujaly fanoušky na startovním gridu na Masarykově okruhu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.