Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na troleji v Zábrdovicích visela žehlička

Na velmi neobvyklé nebezpečí, které hrozilo zejména lidem v projíždějících autech, upozornil včera dopoledne jeden z řidičů v Zábrdovicích. Při čekání na zelenou před semaforem ve Vranovské ulici mírně pozvedl hlavu k nebi a ke svému překvapení uviděl houpající se žehličku.

Žehlička visela na elektrickém vedení přibližně ve výšce pěti metrů. O chvíli dřív ji totiž pravděpodobně někdo vyhodil z okna a jen shodou šťastných okolností se koncem přívodního kabelu omotala kolem troleje. Nebezpečný kousek, který by možná našel své místo v televizním pořadu na popularizaci fyziky, mohl velmi vážně ohrozit posádky projíždějících vozidel.

Strážníci proto informovali techniky dopravního podniku a ti žehličku během několika minut odstranili. Hlídka městské policie okamžitě v okolí i v blízkých domech hledala svědky události, pachatele ale v danou chvíli nebylo možné určit. „Doplňující informace uvítají strážníci na služebně v Nováčkově ulici anebo na čísle 545 241 904," vyzval mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky žehlička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na troleji v Zábrdovicích visela žehlička  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.