Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTOGALERIE: 'Šťastný pohled na život' mělo sto čtyřicet tisíc diváků. Lenny přilákala čtrnáct tisíc lidí

Čtvrtý tým v pořadí hlavní soutěže Starobrno Ignis Brunensis, euroasijská produkce společností Sugyp ze Švýcarska a čínských ohňostrůjciů Jin Yi Fireworks, představila na hladině Brněnské přehrady show s názvem Šťastný pohled na život. Podle odhadů policie ji sledovalo přes 140 tisíc diváků.

Pátý a letos poslední soutěžní ohňostroj bude v sobotu 17. června patřit Španělům. Představí se jedna z nejstarších ohňostrojných společností na světě založená v roce 1881, loňští vítězové jednoho z největších světových ohňostrojných festivalů v kanadském Montrealu – Pirotecnia Ricardo Caballer. 

Středeční program RegioJet Music Festu, který letos nově a zdarma zpříjemňuje divákům čekání na ohňostroje, korunovala svým vystoupením populární zpěvačka Lenny. Její vystoupení si nenechalo ujít přes 14 tisíc diváků.

Před španělským ohňostrojem vystoupí v sobotu na závěr RegioJet Music Festu zpěvák Jakub Děkan následovaný skupinami Like-it, O5&Radeček, Light&Love a celý festival zakončí vystoupení kultovní kapely Mňága a Žďorp.

Tisková zpráva | Foto Tomáš Hrivňák

Štítky Švýcarsko, ohňostroj, Brněnská přehrada, RegioJet, Jakub Děkan, O5&Radeček, Mňága a Žďorp, festival, Montreal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOGALERIE: 'Šťastný pohled na život' mělo sto čtyřicet tisíc diváků. Lenny přilákala čtrnáct tisíc lidí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.