Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportovní den Never Give Up ukáže Brňanům kouzlo fenoménu superfood

PR článek

Co znamená jídlo označované termínem superfood? A v čem je opravdu super? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky, ba co víc - i ochutnávku, dostanete v rámci sportovního dne Never Give Up. Za konceptem sportovního dne s cvičením všeho druhu, který se uskuteční v neděli 18.6. v líšeňském Mariánském údolí, stojí společnost HARERA Life, eshop s produkty RAW a BIO stravy.

Harmonie. Relax. Radost. To vše chce lidem přinášet internetový obchod HARERA, který nabízí více jak 800 produktů od kosmetiky po doplňky stravy. Vše z přírodních látek. „V současné době mám na eshopu cca 800 produktů, které se stále rozšiřují o spoustu novinek, jako je například lyofilizované ovoce, BIO aktivní mořský kolagen, černý sezam, březovou mízu či kokosovou vodu,"  uvedla spoluzakladatelka společnosti Hana Machalová.

Základem sortimentu HARERA jsou však tzv. superpotraviny. Právě s nimi se mohou návštěvníci setkat na sportovním dni Never Give Up. „Chtěla bych lidem přiblížit pojem superfood, ukázat jak opravdu tyto dobrůtky chutnají a také vypadají. Zároveň si budou lidé moci po celý den vyzkoušet různé druhy cvičení. Čekají nás zajímavé ochutnávky i od místních firem a také networking v příjemné atmosféře," prozradila Machalová.

 

Co jsou tedy superpotraviny zač? Obecně se jedná o potraviny potr či potravinové doplňky výjimečné svým obsahem živin důležitých pro lidský organismus nebo působením na něj. „Díky dřívějším drsným podmínkám, které se vyskytovaly například v pralesech, pouštích nebo nadmořských výškách v sobě musely plodiny své živiny co nejvíce zadržovat, aby si zajistili své přežití. Tento proces měl za následek udržení neskutečně velkého množství látek, které mají léčivý charakter a až abnormální množství nutričních hodnot. A tak se zrodily superfoods," vysvětlila Machalová.

Super jídlo, super sporty, super neděle! Více o akci Never Give Up najdete na facebookové události či stránkách HARERA Life.

Štítky jídlo, Brno, Raw, Mariánské údolí, magie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovní den Never Give Up ukáže Brňanům kouzlo fenoménu superfood  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.