Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA STŘEDU: Inspirativní setkání, Silné Reči, Proč? Proto! Piknik Radia R

Nečeká nás sice začátek nového týdne, ani konec toho starého, abych vám jako obvykle dávala tipy, kam zajít a co vyzkoušet. Dnes se toho v Brně však sešlo tolik, že jsem si pro vás musela připravit speciální tipy. A budou mít rozmanitou příchuť!

Zamilovat se může člověk do spousty věcí. Do sebe, jiného člověka, zvířete, jídla, místa, činnosti.. Jaký následek však může mít, když se zamilujete do své firmy? Výtečný! Své o tom dnes večer v Newton College povypráví Věra Komárová, ředitelka kosmetické firmy Dermacol, kterou vytáhl z hrozícího krachu až k půlmiliardovým tržbám. Začátek v 19 hodin!

Jsou věci, o kterých se nemluví. Raději nemluví. Člověku totiž bývá trapně a jeho okolí pak akorát trpí. Přesně z těchto a mnoho dalších aspektů lidského života si dělá srandu nejlepší slovenská stand up comedy show Silné reči! Parta slovenských komiků v čele s Jánom Gorduličom se představí dnes od osmé večerní v brněnském klubu Radost.

Jak jsme ráno předpovídali v pravidelném počasí, dnes nás čeká krásný slunečný den. Proč si ho tedy neužít přesně tak, jak si takové jarní odpoledne a večer zaslouží? Piknikem! Jeden takový si pro vás připravilo studentské Radio R. Jídlo, pití, všelijakou zábavu a kvalitní živou muziku si na Pikniku budete moci užít už od čtvrté odpolední (adresu Pikniku najdete v popisku události).

Co je moc, to je příliš. Přesně to si řekli organizátoři demonstrace, která dnes vyžene lidi do ulic hned v několika městech. Proč? Skandály okolo ministra financí Andreje Babiše a neochotu k jeho odvolání, Proto!  „Není nám jedno, že se Andrej Babiš chová, jako kdyby Česká republika byla součástí holdingu. Na standartě pořád ještě není nápis prachy vítězí," hřmí organizátoři. Sraz v 18 hodin na Svoboďáku.

Štítky Brno, Andrej Babiš, NEWTON College, Dermacol, a.s., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA STŘEDU: Inspirativní setkání, Silné Reči, Proč? Proto! Piknik Radia R  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.