Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Majáles, osobnosti byznysu, Cestuj a neprokrastinuj a Pochod za padnoucí podprsenku

První máj, svátek zamilovaných a všech pracujících je za námi. Láska i práce nás však čeká celý rok. A co nás čeká tento týden? Co si to po bujarém prodlouženém víkendu (a těsně před dalším, stejně bujarým svátečním víkendem) udělat trochu klidnější?

Hned tři přednášky v jednom týdnu si pro veřejnost připravil studentský spolek Business Academy. V úterý od 18 hodin na půdě Filozofické fakulty představí své projekty úspěšný designer, marketingový poradce a stand up komik Jakub Ptačin. Den po něm přijde pomyslný zlatý hřeb týdne, když na stavební fakultě VUT vystoupí před studenty výkonný ředitel Adidas pro střední Evropu Peter Virsík. Business Academy týden pak ve čtvrtek ve stejný čas na Fakultě informatiky zakončí úspěšný webový vývojář Lubo Smid.

Až uvidíte v pátech v brněnském centru velkou skupinu žen ve spodním prádle, nelekejte se, ani nevolejte policii. Městem totiž vyrazí Pochod za padnoucí podprsenku. Naší snahou je upozornit na fakt, že 80 % žen nosí nesprávnou velikost podprsenky.  Špatně padnoucí podprsenka není pouze nevzhledným kouskem, ale i zdravotně závadným. Nedostatečná opora prsou může vést k bolestem zad, prsou, krční páteře, hlavy a vede i k povolování prsní tkáně," osvětlují svůj netradiční průvod organizátorky "padnoucí podprsenky". Start je v pátek 15 hodin od prodejny Madam Podprsenka na Hybešově ulici.

Co by to bylo za květen bez Majálesu? Legendární oslava jara, studentského života a studentských dovedností, majálesový průvod, volba krále a Miss Majáles, koncerty kapel a bohatý doprovodný program bude tuto sobotu 6. května již poněkolikáté v areálu Brněnského výstaviště. Souběžně bude probíhat na výstavišti Utubering, což je festival, na kterém vystoupí převážně blogeři a vlogeři.

Proč necestuješ? Je to tím, že nemáš peníze? Nemůžeš se stále odhodlat? Máš strach? Nevěříš si? Říkáš si, že nemáš pořádného parťáka? Nebo tě snad nenapadá, kam vyrazit? Jak zatočit se všemi tyto otázky ti poradí cestovatelka Bára Pečeňová ve středu 3. května v univerzitním kině Scala.

Aneta Krikelová, Martin Šeda

 

Štítky podprsenka, Svátek práce, Lubo Smid, podnikání, střední Evropa, Scala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Majáles, osobnosti byznysu, Cestuj a neprokrastinuj a Pochod za padnoucí podprsenku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.