Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zápasy Komety o titul mistra ligy se budou promítat na Zelňáku

Finálovou série zápasů brněnské Komety, která si zahraje o titul mistra extraligy s Bílými tygry z Liberce, mohou fanoušci sledovat na 2 velkoplošných obrazovkách na Zelném trhu. Poprvé proběhne veřejné promítání utkání v pátek 14. dubna v 16:00 hodin odpoledne, kdy vyjíždí brněnští hráči na led Liberce.

Dvě obrazovky o rozměrech 7 x 4 metry budou umístěné v horní části Zelného trhu po stranách pódia, na kterém poběží doprovodný program. Návštěvníci přímých přenosů se budou moci občerstvit u některého ze stánků. K dispozici budou i mobilní toalety.

Finálová série může skončit už po čtyřech zápasech, při vyrovnaném boji se ale může protáhnout až do sedmého duelu, který je v plánu 26. dubna. Na Zelném trhu v Brně by měly být dvě velké obrazovky na všech sedm možných zápasů. „Hokejový park se otevře vždy asi hodinu před utkáním. Chybět nebude ani pódium s doprovodným programem," řekl organizátor akce Pavel Bartošek. Očekává tisícové návštěvy. „Na Zelný trh se vejde asi 7000 lidí. Myslím, že náměstí bude plné," dodal Bartošek.

V minulosti přišlo na náměstí Svobody na finále s účastí Komety 12.000 lidí. Podle Bartoška však nelze náměstí Svobody letos využít kvůli stížnostem některých lidí na hluk.

V Liberci byly přenosy z hokejového finále na náměstí poprvé loni, kdy Bílí Tygři porazili pražskou Spartu 4:2 na zápasy a získali premiérový titul. Utkání na náměstí sledovalo několik stovek lidí, na rozhodující duel tam při teplotách kolem nuly a za občasného sněžení přišlo asi 400 příznivců.

Zdroj: ČTK, Brno-střed
 

Štítky Bílí Tygři Liberec, Zelný trh (Brno), HC Kometa Brno, HC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápasy Komety o titul mistra ligy se budou promítat na Zelňáku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.