Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

ČRo: Fanoušci Komety platili za vstupenky na hokej v Hradci bezdůvodně o 280 korun víc

Český Rozhlas přišel v pátek se znepokojivou zprávou. Česká obchodní inspekce (ČOI) povede správní řízení s hokejovým klubem Mountfield Hradec Králové. Východočeský klub totiž znevýhodňoval fanoušky brněnské Komety, když jim bezdůvodně zvýšil vstupné o 280 korun.

Podle informací Českého rozhlasu se na ČOI obrátilo několik desítek nespokojených fanoušků Komety. Zatímco domácí platili za vstupenku na semifinálová utkání 170 korun, Brňany stál lístek 450 korun. 

Českému rozhlasu informaci potvrdil mluvčí ČOI Jiří Fröhlich. „V současné chvíli královéhradecký inspektorát České obchodní inspekce povede s prodejcem správní řízení a další bližší informace nebudeme až do pravomocného rozhodnutí sdělovat,“ uvedl pro Český rozhlas mluvčí ČOI Jiří Fröhlich. 

Český rozhlas pak oslovil i samotný klub Mountfield Hradec Králové, ten se ale vyjadřovat nechtěl.  V brněnské DRFG Areně je cena místenky do sektoru domácích i hostů stejná. 

Zdroj: ČRo

Štítky Český rozhlas, Česká obchodní inspekce, Hradec Králové, Mountfield Hradec Králové, HC Kometa Brno, Jiří Fröhlich, vstupenka, Brno, DRFG Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ČRo: Fanoušci Komety platili za vstupenky na hokej v Hradci bezdůvodně o 280 korun víc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.