Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Aqualand Moravia spustil novoroční předprodej vstupenek, levnější už letos nebudou

Patří mezi vaše novoroční předsevzetí více odpočinku a zábavy? Pak máte nyní jedinečnou příležitost, jak si zajistit vstupenky do největšího vodního světa v České republice Aqualandu Moravia a užít si pořádný adrenalin na tobogánech nebo naopak maximální relax ve Forum Romanum Wellness.

Aqualand Moravia přichází po velkolepých oslavách nového roku s jedinečnou nabídkou pro všechny svoje příznivce, milovníky adrenalinových zážitků a relaxace. Na e-shopu Aqualandu Moravia jsou momentálně v prodeji vstupenky za nejnižší garantované ceny v tomto roce.

První varianta výjimečné nabídky je celodenní vstup do zóny AQUA, kde se můžete do sytosti vyřádit až ve 12 bazénech s celkovou plochou 3 000 m2 a na 20 tobogánech a skluzavkách. Termální voda v bazénech Aqualandu Moravia s vysokým obsahem sirovodíku a minerálních látek blahodárně působí na pohybový aparát a kožní nemoci. K dispozici jsou také vířivky, protiproud, chrliče, venkovní bazén Riviéra Pool nebo vodní hřiby. Občerstvit se můžete přímo v bazénu ve vodním baru.

Pro návštěvníky jsou celoročně během víkendů připraveny animační programy plné zábavy a soutěží. Lednové animace se ponesou v duchu rockových hvězd.

Druhou variantou je vedle vstupu do zóny AQUA rovněž vstup do saunového světa FORUM ROMANUM WELLNESS. Zde na návštěvníky čeká celkem až 24 saun a procedur. Kromě finské sauny mohou využít tepidárium, infrakabinu, biosaunu, caldarium, odpočinout si ve vířivce nebo obdivovat nádherný výhled na Pálavu z venkovního bazénu o teplotě 34 stupňů. Každou středu a sobotu navíc probíhají stále oblíbenější saunové ceremoniály. V neděli je saunový svět otevřen i pro děti.

Nepropásněte možnost předzásobit se vouchery do Aqualandu Moravia s platností až do června 2017. Nabídka platí omezeně do 17. ledna pouze na www.koupejse.cz.

PR text

Štítky Aqualand Moravia, vstupenka, bazén, Forum Romanum, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand Moravia spustil novoroční předprodej vstupenek, levnější už letos nebudou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.