Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brněnští strážníci zachránili na poslední chvíli život muži, který chtěl skočit z hráze přehrady

Za minutu dvanáct dorazili strážníci k muži, který stál na okraji hráze Brněnské přehrady. Ve chvíli, kdy se pustil zídky, chystal se odstrčit a skočit, ho strážníci zachytili. Muž je naštěstí v pořádku. Strážníkům se svěřil, že si chtěl vzít život kvůli problémům s přítelkyní.

 

Včera v poledne upozornil strážníky přes tísňovou linku náhodný svědek, že na hrázi Brněnské přehrady sedí muž, jež má zřejmě sebevražedné úmysly. Za okamžik už hlídka spatřila na uvedeném místě osmačtyřicetiletého muže, sedícího na zídce nad hrází a nebezpečně se naklánějícího nad hlubokým prázdným prostorem.

Právě ve chvíli, kdy se muž přestal přidržovat zídky a odstrčil se, ho zachytili strážníci, kterým se podařilo rychle a nepozorovaně přiblížit. Hlídka muže odvedla na bezpečné místo, kde se posadil na lavičku a po chvíli začal strážníkům vyprávět, že chtěl skoncovat se životem kvůli osobním problémům s přítelkyní. Strážníci přivolali zdravotníky a státní policisty a rozrušeného muže jim předali. 

Zdroj: MP Brno

Štítky Brněnská přehrada, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnští strážníci zachránili na poslední chvíli život muži, který chtěl skočit z hráze přehrady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.