Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihomoravští záchranáři měli perné vánoční svátky, vyjeli k sedmi stovkám případů

Perné vánoční svátky měli jihomoravští záchranáři. Za tři dny od toho Štědrého po dnešek vyjeli ke zhruba 700 případům, což je více než loni. Počet výjezdů je i nad průměrem běžných dnů v roce. Většinou šlo o interní onemocnění či komplikace u chronicky nemocných, osmkrát byla důvodem výjezdů dopravní nehoda.

Těžká nehoda se stala v neděli na dálnici D2 u Brna, vážně zraněno bylo pět lidí. Nehoda dodávky s rumunskou poznávací značkou si vyžádala i jedno úmrtí. Tři zranění včetně jednoho dítěte jsou výsledkem dnešní nehody na tahu mezi Brnem a Znojmem.

"Hned na Štědrý den ráno jsme ošetřili dva popálené muže po požáru chaty. Oba utrpěli popáleniny na rukou. Dvě osoby jsme odvezli po nadýchání zplodin hoření po požáru vánočního stromečku v Brně - Kohoutovicích," uvedla mluvčí záchranářů Barbora Zuchová.

V Brně se podle ní během vánočních svátků zranil mladý muž, který si při otevírání láhve s vínem způsobil vážné poranění prstů.

Zdroj: ČTK
 

Štítky Vánoce, Brno, Štědrý den, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihomoravští záchranáři měli perné vánoční svátky, vyjeli k sedmi stovkám případů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.